Jump to content

Someone

Gjest
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

About Someone

  • Birthday 02/28/1992

Medlemsinfo

  • Bosted
    Tromsø
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Someone's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Her var der mange fine, nye Focuser.. Får slenge ut ett bilde av min gamle '2010 Focus Titanium Sport.
  2. Gratulerer med en helt riktig Focus! Skulle gjerne hatt de vinterfelgene dine i 19"..
  3. Flott bil - med perfekt utført senk Er den senket noe mer foran enn bak?
  4. Someone

    Focusen min

    Fy **** dette var gromt! Hvor mye har du senket bilen?
  5. Hvordan ble bilen etter senkingen, og ikke minst, ble du fornøyd?
  6. Groomt!! Hvor mye skal du senke? Hiv ut bilder av dette også når det er montert!
  7. http://www.e-pages.dk/ford_no/92/79 (Klarte ikke å linke direkte, men det er på side 18 og 19) Tittet gjennom denne katalogen og kom over disse "MS design kjørelysene" til Focus. Det så stilig ut. Noen med erfaring evt. vet hva dette koster? Noe stress med montering?
  8. Tøft, donald! Hvor mye er den senket på dette bildet?
  9. Takk La faktisk om til sommerhjulene i dag!! Så får vi se hvor lenge det varer... Går fint å kjøre nå hvertfall. Ser i signaturen din at du har Mondeo. Hvilken farge? Må holde utkikk RS-STIAN: Felgene dine er kjempekledelige! Ser knallbra ut
  10. Bestilte gjennom bsbildeler.no Ford hadde bare 30mm som jeg forsto det. Tror høyhuset mitt trengte litt mer enn det, derfor gikk jeg for 40mm.
  11. Da har jeg bestilt H&R 40 MM. Så får vi se om jeg blir fornøyd med høyden.. Tipper den blir lav nok ettersom jeg allerede har sportsunderstell - noe jeg tror senker ca 1 cm. fra original høyde.
  12. ET40 8x19 225/35-19. Blir spennende dette. Det største jeg har kjørt med tidligere er 17" felger med 225/45-17, så det blir sikkert en forandring både på den positive og den negative siden..
  13. Ser faktisk ut til at jeg går for 40mm og ikke 30mm. Den er såpass høy nå at jeg tror det går fint. Du var altså ikke plaget med noe subbing eller plassmangel ved rattutslag med 19" på?
  14. Neida, det er vel det det koster i dag. Jeg blir nok å bestille delene og få noen kompiser til å hjelpe meg med montering. Sparer vel noen lapper på det.
×
×
  • Create New...