Jump to content

reiwen

Gjest
  • Posts

    191
  • Joined

  • Last visited

About reiwen

  • Birthday 07/28/1988

Medlemsinfo

  • Bosted
    Meløy
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Interesser
    Bil-Jobb-Bil

reiwen's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Det var billig ja, men jeg har en 2.0 bensin (145hk) Er det samme på bensin og diesel? Bytta du kun yttre eller indre også der akslingen går gjennom et lager osv?
  2. Har kjørt en stund nå med risting i forstillinga som blir bare værre og værre. Rister mest i oppoverbakke under pådrag, og mye tyder på at det er en eller begge drivakslingene som er kast i. Har undersøkt motorfester osv men kan faktisk se med det blåtte øyet at det er litt kast i akslingen på høyre side når jeg dreier på hjulet. Spørsmålet er da, er det lurt å bytte hele greia komplett både høyre og venstre side, eller bare bytte den som jeg tror er synderen? Ford skal ha 4100kr for en komplett drivaksling..... Noen erfaringer rundt dette?
  3. Prøv å mål med multimeter når tåkelysa er på å se om du har spenning. På min bil så var det dårlig kontakt i en kobling under batteriet.
  4. Hei nei det har jeg fått nå. Men takk uansett:)

  5. Hei, ser du var på utkikk etter midt armlen i fjor, er du fremdeles på utkikk?

  6. Jepps,kapper av akkurat der sveisepunktene er som du sier. Fikk kjøpt noe på ebay for en stund siden, tredde bare over det orginale så var det 3" i enden. Hadde potta ned å punkta 4 sveiser på hver side,trenger ikke å funge helt rundt Blir som et adapter, husker ikke hva det var org på kugan men bare søk, finnes i det uendelige...
  7. Høres ut som den får for lite bensin, når den først kutter- dør den helt selv om du går av gassen?
  8. Startsperre, startmotor eller tenningslås?
  9. Passer understellet på mk2 i en mk3? Trodde det var ulikt Har du hele greia komplett? Send meg noen bilder på mail så hadde det vert knall
  10. Ikke meningen å ødelegge for selger, men det der var jaggu ikke mye å ta betalt for slik jeg kan se det på bildene Synd at ingen kan ta vare på disse over tid
  11. Ønsker å kjøpe sort fører og passasjer stol til stasjonsvogna, må være i grei stand og helst de setene som er med sidestøtte. Er også ute etter lokket/armlenet til midtkonsollen. Om du har noe send gjerne bilder på mail: reiwen@hotmail.com Mvh Reidar Tlf 46380773 Nordland, Meløy
  12. reiwen

    Ford mondeo

    Regner med dette er en bensinmotor da du har skrevet at den får bensin sist i tråden? Høres ut som du har kondens i bensintanken. Toppakning, dyser osv?
  13. Skal ta en sjekk der, takk for tips. Kan feil på denne medbringe de ellers nevnte symptomene? Fikk tips om noen releèr som er knytta opp mot sentrallåsen, kan en eller flere av disse være defekt og lage kluss?
  14. reiwen

    Led

    Det kittet jeg fikk passa perfekt, men det tar deg to sek å skru ut de orginale for å være 100% sikker. 36mm er vel vanlig om jeg ikke husker feil.
×
×
  • Create New...