Jump to content

S.Nikolaisen

Gjest
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by S.Nikolaisen

  1. Henning måtte visst ha no å "leke" seg med:P
  2. Er interessert. Sendt PM:)
  3. Går for CP antaglivis:) Neida. Men nå tenkte je mer på om noen hadde noen meninger/erfaringer med om det ene er bedre enn det andre:)
  4. Hei! Hva mener folket om valg av stempler? JE eller CP? Og forskjeller mellom dem? I org dim te 205blokk. Da je har CP stempler og crower råder for hånd. Takker for svar:)
  5. Hvor langt ca har motor gått siden sist overhaling?
  6. Eier er ikke her foreløpig hvertfall.. Husker ikke mye av spec utenom at det er orginal innmat, dreid ned stempler 2mm! Bremsa ca 250 på hjul:) hk som je vil si fungerer bra! å med en sjafør som virkelig bruker det så er det ikke no å si på det! Kan sjekke opp litt mer om spec:)
  7. http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=37386630
  8. Hadde je hatt 155000 for hånd akkurat nå, så hadde den blitt solgt! Meget pen!
  9. Noen som har erfaring med priser, leveringstid, etc hos han? så bra ut!
  10. Trur je bestiller meg gr.A toppakning med engang å bytter den je:)
  11. Bilen går som den skal og vifte fungerer. Det var myye trykk i ekspansjonstanken, men har skiftet vannpumpa nå. Fortsatt blir den varm, men ikke noe spesielt trykk i tanken lenger. Spøker vel litt for toppakning..
  12. Var ute å kjørte her om dagen og plutselig smalt temperaturen opp og den kokte! Noen som har en idè om hva det kan væra? Hadde greit driv på bilen å den blei greit pressa når det skjedde!..
  13. Hei! Ønsker å kjøpe vannpumpe til min 2wd cosworth! Mvh Stian
  14. Hei! Hvis det er noen i oslo/Akershus området som har ei hel å pen frontrute liggande så send gjerne en pm! Eller om noen veit om et sted noen skifter og skaffer rute te en billig penge... Mvh Stian
  15. Bilen ser bra ut! Alt fungerer som det ske? Åssen coilover er det? Og hvor mye måtte du ut med i toll og frakt for diffen?
  16. Som det står i tittelen.. Div spm Noen her som har montert GAZ coilover kit på sierra cosworth 2WD? Noe som må tilpasses? Noen problemer med å få det på? Noe negativt med detta kittet? Lurer litt på å handle det Takker for svar
  17. Noen som veit hvor jeg kan få tak i grenrør til sierra cosworth? Takker for svar
×
×
  • Create New...