Jump to content

FunkyHunk

Gjest
  • Posts

    1232
  • Joined

  • Last visited

About FunkyHunk

  • Birthday 08/23/1981

Medlemsinfo

  • Bosted
    Ballangen, Nord-norge
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    stalehs@hotmail.com
  • Hjemmeside
    http://s89.photobucket.com/albums/k205/funkyhunk/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Ballangen, nord-norge
  • Interesser
    Biler (helst gammel ford), mekking, øl, dama, drekking, data, og stereo. (ikke nødvendigvis i den rekkefølgen)

Recent Profile Visitors

5404 profile views

FunkyHunk's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Vel, man får se hvordan det bærer av. Jeg er også skeptisk til dette med paypal, og betaling. Han prata også om å sende en "stedsfortreder" istedenfor å komme sjøl. Det høres ut som svindel for min del. Men hvis fyren kommer sjøl, og pengeoverføring blir godkjent i banken er det vel ikke noe problem.
  2. Salgslinken var delt på det amerikanske 930-klubb-forumet visstnok. Bilen er kjent fra klubben i usa, og er rimelig strøken. Men ja, er jo redd for scam, det er en del penger det er snakk om.
  3. Hei, fattern skal selge sin 911 i høy prisklasse, en sjelden 930 3.3t med 40000 miles på klokka. Han har fått et tilbud fra en fyr i USA, etter han har sett annonsen på autodb. Bilen er opprinnelig importert fra USA og kjent hos porsche club of america. Fyren checks out på så måte, epost og adresse, tlfnr, jobb osv alt stemmer. Han har lyst å betale over paypal, noe jeg syns virker litt risky, da i 99% av tilfeller jeg har lest om paypal-disputter lar paypal kjøper tvilen tilgode, hvis det blir oppretta et "claim". Er da "kontant ved henting" heller å foretrekke? Er dette lurt? Noen som har solgt biler til utlandet før?
  4. Er det denna typen jeg trenger? http://www.ebay.com/itm/Ford-Focus-1-6-Tdci-Egr-Valve-C-max-Cmax-90-110-Brand-New-Fiesta-/271265518787?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f28af54c3&vxp=mtr
  5. Hei, fruen har en Focus som vi fikk motorlampa til å lyse på her for et par uker siden. Jeg kobla til feilkodelesern og den viser feilkode p1412. Det betyr vel "EGR-valve frozen" ettersom jeg fikk søkt meg frem til. Så, hva er alternativene? Ta ut og reingjøre ventilen? Tips til dette da? Bytte kom på 4000 bare i deler, så dette er et mindre aktuelt alternativ. Jeg så også på ny egr på ebay til rundt 8-900 kr. Er det mange forskjellige typer?
  6. Fant denna videoen av et spell jeg har spilt mye av tidligere. En bruker har importert en RS500 fra forza og fått den til å fungere i BeamNG
  7. Til venstre, mente jeg. Det kan sikkert stemme slåstad, jeg kaller det baby-atlas siden den er mindre enn store atlasen Til info så hadde stor atlas 3:44 mot køln som hadde 3:45, og stor atlas 4:10, mot køln 4:11. Jeg har nå den relativt sjeldne utvekslinga på 3:89 på min taunus og den med 3:44 som fattern overtok.
  8. Her er baby-atlas mot Atlas. Atlas til høyre: Støpenr: Jeg har en atlas med 3:89 på min taunus nå, hadde en atlas med 3:44 før. Har faktisk to stk, men den ene overtok fattern
  9. Håper de kræsjer og skader seg alvorlig, så kanskje de lærer litt. De leker med livene til alle andre rundt seg når de holder på slik. Forbanna idioter.
  10. Det kan godt hende, jeg var opptatt med å prøve å redde den gamle kabelen, mens et par kompiser av meg gikk rundt å leita etter en sierra clutchwire Takk så veldig mye for hjelpa i alle fall, det hadde blitt en voldsomt kjedelig tur 35 mil nordover uten clutch. Blir det noe tilstedeværelse av fcn på vårtreffet?
  11. No worries mate Forresten, RS euroford er ikke så ille i prisene på foringer heller, jeg bestilte derfra når jeg skulle ha til taunusen min vaffal.
  12. Taunus S: hvis du har fått scanna de papirene så er jeg veldig interessert også. Selv om jeg skal ombygge til Zetec så er alle papirer på Taunus fra Ford norge hjelpsomme. Er dette oversikt over bremser/vekt ved forskjellige motorer osv?
  13. Bytt alt til polyforinger. Det er litt stress å fjerne de gamle foringene, men enkelt å montere poly. Jeg har Poly overalt i min Taunus og har aldri sett meg tilbake. Det er en stor fordel å bokse de øvre bærearmene til bakstillingen også, da disse bare er U-profil og vrir seg lett under press. Da vil man kanskje unngå at bakakslingen flytter seg mye under pådrag og bilen endrer retning.
×
×
  • Create New...