Jump to content

Rebell

Gjest
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Vestfold
  • Medlemskort
    Kun digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Rebell's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. Ikkeno problem😉 Jeg hadde en 2010 mondeo og erstattet orginalspilleren med en 2din Kenwood med DAB+ fra https://bilradiospes.no/bilstereo/bilradio/2-din-hovedenheter (husk å kjøp BUS i tillegg for rattstyringen) Fikk alt til å virke fra rattet som før, men menyen i displayet ble endel "slankere" da all FM radio infoen ble overflødig 😄
  2. Hei, jeg har fått slark i ramma på førersetet i min 2010 mk4. Er dette vanskelig å bytte og er det noe spesielt man bør ta hensyn til før eller under demontering/montering? Det er jo 8veis elektrisk justering på disse, noe spesiellt å ta hensyn til der? Noen som har no sånt til salgs?
  3. Jeg kjøpte en Kenwood dab spiller til min '10 Mondeo her: https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/spillere-dab-radio/filter/2-din Funker helt topp og jeg ga langt under 6000,- ja. Pass på at du får med riktig ramme og ISO adapter til din bil. Særlig ISO adapteren har du ikke lyst til å kødde med =) F.eks. Kenwood - Fokus, Pioneer - Fokus etc.
  4. Jeg hadde en 2000 mod hvor ABS'n røyk på. Dro på hogger'n og fikk tak i en der til en latterlig sum av 300,- Byttet den selv og hadde ingen problemer etter det Hvis du demonterer selv så pass på å ikke få noe dritt inni blokka
  5. Etter å ha roet meg litt ned her så er løsningen her ganske enkelt en 22mm pipe på et kneledd med medium forlenger.
  6. Hei, Har nettopp erfart at designere av denne bilen er komplette sadister. Hvordan i svarte helv*** får man ut den innerste skruen for å få av/ut baklykta??? Må man demontere halve bagasjerommet?? Man må jo ha barnehender og super styrke for å vir om den jæv***** plastskruen. Håper det er noen som har knekt sadistkoden her og kanskje har en lur "spesialverktøy" ide.
  7. Takk skal du ha Da vet jeg hverftall hva som skjer.
  8. Hei, I min Focus mk3 har jeg blåtanns overføring av mobilen. Denne er veldig kjekk og kobler seg til automagisk når jeg starter opp. Det jeg opplever som et problem er at den stadig faller ut under kjøring og jeg får beskjed av systemet at tlf nå er disconnected. Hvorfor skjer dette når tlf er rett i nærheten? Jeg trodde at blåtann skulle være en gulle god forbindelse og forstår ikke hva som skal til for at den plutselig bare kobler ut.
  9. Hei, jeg har standard liten hekkspoiler på min '13 Mk3 stasjonsvogn og lurte på om noen her inne vet hvor jeg kan få tak i den som er litt større?
  10. Hei, Som dieselbil eier så hater jeg (som antageligvis alle andre) dumme ting som er laget for å fucke opp tinga våre, min mening dette da =) Så, hvem har funnet beste måte å blinde/bypasse DPF (Diesel Partikkel Filter) og EGR ventil på? Eller har disse tinga blitt bedre med tiden?
  11. Heisann, Jeg har nylig kjøpt relativt ny Focus Mk3 og lurer på om noen her inne har noen betraktninger og komme med? Jeg tenker da på om noen vet om svakheter eller ting jeg burde være i forkant med. Jeg oljebehandler bilene mine med Lanolin og vet jo at Ford har 12 års garanti mot gjennomrusting av skroget, men med 100.000 tonn salt om vinteren vil jeg ikke vente til rusta kommer, så det er den type i forkant jeg mener. Det er en Titanium, men ikke en er lik har jeg funnet ut =) Noen som vet om det finnes orginal DAB radio til denne? Ha en flott dag folkens.
  12. Det ser du på veiavgifta =) Har du ikke må du ut med ca 500 penger ekstra og tro meg (som ikke har DPF på min mk3 07 mod.) de pengene betaler jeg gladelig for å slippe den møkka der =) DPF og EGR ventiler skulle vært forbudt! ... men det er meg da =) Eller du kan ringe nærmeste Ford verksted, oppgi reg nr og .... voila... =)
  13. Hei, da er innsugsmanifolden og EGR ventilen renset og klar for montering. Er det noen som vet hvilket moment manifolden skal trekkes med?
  14. Nå har jeg tatt av innsugsmanifolden og fyttigrisen det så ****** ut =( Har skrapet selve manifiolden så ren som mulig, men det ser jo ikke ut innover i motoren. Noen som har tips om beste måten å rengjøre innover på uten mer demontering? Manifolden er jo innbakt i et plastdeksel så det å brenne den ren er jo ikke et alternativ, er det noen kjemikalier den kan ligge i å bli helt ren invendig?
×
×
  • Create New...