Jump to content

Raul1968

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Bergen
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Raul1968's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Hei ! Har en 2012 Ford Focus MK3 hvor ESP lyset har stått på og jeg har fått feilemlding om at "Bakkestart" (Hill Start Assist) ikke fungerer. Trodde først at det var en defekt ABS sensor, men ved å koble til med pc og FORSCAN, så viste alle ABS sensorer korrekt hastighet. I FORSCAN log fil fant jeg følgende feil : ===ABS DTC C0051:28-2B=== Code: C0051 - Steering Wheel Position Sensor Additional Fault Symptom: - Signal Bias Level Out Of Range/Zero Adjustment Failure ===END ABS DTC C0051:28-2B=== Sjekk av "Steering Wheel Angle" viste helt feil verdi og jeg re-kalibrerte denne sensor og problemet forsvant. Med til historien så må jeg også skrive at begge endeleddene i front er blitt byttet. Bilen har nå vært på hjulstillingskontroll for sjekk og justering på bilverksted. Håper at noen andre kan benytte denne info til å løse ligende problemer.
  2. Har et problem med min Ford Focus, trenger en mekaniker som kan komme hjem til meg for å hjelpe da bilen ikke er kjørbar til et verksted. Noen som vet om en slik person som kan hjelpe meg (mot betaling selvsagt). Send PM.
  3. 2001 modell Focus (1600 bensin) som jeg ønsker å bytte register reim, har delene men ingen mekanikker til å bytte. Lurer på om det finnes noen som utfører slikt i Bergen for en rimelig penge ?
  4. Raul1968

    register reim

    Hei ! Noen som vet Ford's dele nr til en ny register reim ? Tenker da på et sett som inkluderer både reim og strammerull. FORD Focus I, 98-04, 1.6i-16V Combi-coupé, 2001, Mot:FYDB, Hk:101
  5. Raul1968

    Focus MK1

    Eller støtdemperen
×
×
  • Create New...