Jump to content

gotthard

Gjest
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    nes
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

3424 profile views

gotthard's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. En bekjent har handlet seg Connect men den er lei å starte, når den skal gløde kommer det ikke strøm til glødepluggene, sikringen er hel, Når jeg setter multimeteret på jord på batteriet og rød kabel på glødeplugger så er det ikke tegn til strøm, er det andre gløderele enn det vanlige grå releet som sitter i sikringsboksen i motorrommet? Hvor i såfall sitter det andre releet? er dette en kjent vanlig feil? Glødepluggene er omet og skal være i orden men det hjelper jo ikke om de ikke får strøm..
  2. Takk, fikk lirket den på plass igjen 🙂
  3. Bytter komplette dempere på en 2010 Focus nå, men var uheldig og på den lange drivarmen (høyre) så virker det som om armen har sluppet kulene i midtleddet, Er det en lur måte å få armen inn mellom kulene igjen?
  4. gotthard

    Egr plate

    Ser den sitter ca under dieselfilteret, 2 8mm bolter og en låsering så er den ute, så er det bare å sette plate mellom egr-styringa og blokka.. Leste at man kan og ta ut kontakta og sette en lup så bilen trur den er kobla til enda, vet ikke om det går på denne da menn. har motorkode GPDA.
  5. gotthard

    Egr plate

    Er det hverdt jobben og vil jeg da få feilmelding og motorlampe? Så inni innsuget i dag og der var det ikke pent 😞
  6. gotthard

    Egr plate

    Siden jeg ikke hadde flaks med forige spørsmål håper jeg på mer svar på dette 🙂 Lese stadig om att mange prater om å blende erg-ventilen, hva er gevinsten? Vil det gå utover lovlig utslipp? Spare diesel?
  7. Tenkte bytte servoolje nå, sliter litt med å finne ut hvor mye olje jeg må kjøpe inn? tenkte tømme systemet mest mulig og fylle på ny olje. Noen som vet?
  8. Takk, den siden var ny for meg, er nå lagret 🙂
  9. Tenkte bytte girolje på min 2010 1,6tdci manuel med det samme jeg driver å bytter det meste av slitedeler på den, hva brukes? Ser det er så mye forskelige typer som sies å passe når jeg søker opp så.....
  10. gotthard

    ledbar

    Handla meg en 2010 Focus med Xenon lys, tenkte montere ledbar men er det mulig når det er Xenon? Med tanke på hvor man henter styrtestrøm?
  11. Skal hjelpe en venninde med å få bilen godkjent men en av manglene er "4.1.2 hovedlykt feil innstilinger begge sider". Det er xenon på denne bilen, skal ikke de regulere seg selv automatisk og om de ikke lengere gjør det hva er da galt? 2010 mod
  12. Skal se på det, takk 🙂
  13. Har en Connect med skadet topp i ( se tråd lengre ned " der røyk reima ja" ), er det lik topp i alle disse Connectene (P65_, P70_, P80_) Diesel 1.8 TDCi 66kW/90)? Eksempelvis på en 2008mod og denne som er 2012? Vet det er annet systyem på reimer og noe annet men toppene ser veldig like ut?
  14. Blir ikke reperasjon av denne bilen desverre, med gikt i fingre og leddplager så stopper det seg selv 😢 Hjelper ikke på at jeg har en pose hengende på magen heller, men bilen er god, mye bra og brukbare deler, har jo bare gått 93000 så blir til at jeg tar av det jeg klarer når kroppen har gode dager å ser om det er noe å legge ut på finn så fårn se ån ender opp med som bruke-bil. Den ble for det meste brukt til å frakte ting og tang i og en tur nå å da for å ikke stå seg i hjæl. Leit, er en god bruksbil som er helt ok å kjøre så får se om det blir ny ford eller å det blir. Takk for gode råd her inne i løpet av årene :-)
  15. Er desverre feil motor, min er 2012 mod å har 2 reimer... Men takk for tips, fant en online som kanskje er ok, ikke så dyr så prøver den.
×
×
  • Create New...