Jump to content

Whistler


HKSPEED

Recommended Posts

Mener å huske, at man fikk 5000kroner i bot og fratatt utsyret av snuten, VIS man ble huket med noe sånt!!... sån bare til info:)

Mvh. Trones...
87. Merkur XR4TI.
06. Ford Focus 3 dørs. MS Sport. (til salgs.)

69. Ford Capri 1600GT. 80. Ford Fiesta(til salgs). 08. Ford Mondeo 2.0 tdci.

 

HUSK å resirkulere plast! Visste du at 2kg plast sparer 4kg olje, som kan refineres til 1l bensin til å fôre lekene mine.
 

Link to comment
Share on other sites

Sakset fra www.laservarsler.no : En laser- og radarvarsler er en liten boks på størrelse med en mobiltelefon som plasseres i motoriserte kjøretøy og varsler føreren om laser- og radarkontroller i trafikken. Disse varslerne er fullt lovlige å selge og kjøpe i Norge, og kategoriseres som en type teleutstyr. Man risikerer derimot forelegg dersom man blir tatt med denne i bilen og ifølge loven gir bruk av forbudt elektronisk utstyr kr. 1000 i bot, samme som bruk av mobiltelefon..

Link to comment
Share on other sites

Kjøpte en i statene , etter hvert blir du lei av og koble mellom by og higway . Gjør du ikke det reagerer den på alle dør åpnere ( rimi rema - ) du paserer . Og du kommer til og erfare det er mange steder med åpnere . Bare tenk lyskryss med givere . Det var det negative . Kan vell si att den sparte lappen minst 2 ganger .

Husk den må være den riktige for europa det er forskellige typer . Og alle kontroller er ikke med laser ..................

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...