Jump to content

sympatisk fordledelse


Guest Bust

Recommended Posts

Er jo logisk at dem skal resirkulere termoplasten siden den ikke er en Ford lenger. Ikke bra å ha den i "inventaret" når den blir gammelteknologi.

Er jo allerede lagd en ny modell borte i Aurskogfabrikken. Og gamle modellen som står i California er ikke mulig å produsere lengre da underlevrandørene ikke lager delene lengre :lol: Kilde

 

Artig å se venstrepopulistpartiet Venstres T.S VIL ha biler på veien. Hu får ta ansvar å kjøpe dem over til de 200 potensielle :blink: stakkarene som står på venteliste da..

 

Skjønner ikke dette jeg:

Skogsholm minner om at det er ventetid på det norske markedet for å få el-bil. Da blir det svært underlig at de norskproduserte el-bilene destrueres i California, mener hun.

 

THINK er ikke eneste ELbil på det norske markedet.

ELbil er ikke noe unikt som ble funnet opp i norge. Se hit dere 200potensielle på venteliste :rolleyes: elbil.no oversikt

 

Billig populistseier til Grønnfred og Venstre. Dere ruuuler asszzz..Peace.

Link to comment
Share on other sites

Hadde vel vært bedre å si at de ikke kom til å føre reservedeler og selge dem uten garanti.

Har forresten kjørt en del think, mest mellom grünerløkka og ensjø med samtlige varsellamper lysende omtrent konstant ene veien. Ikke akkurat verdens mest pålitelige bil :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Hadde vel vært bedre å si at de ikke kom til å føre reservedeler og selge dem uten garanti.

Sett litt Amerikansk tvserie/film med rettsaktema?

J.Doe vs. FOMOCO:

Hey you sold this Think 3years ago, and now your service attitude aint nothing but BS.

Veldig kult å sy puter på denne utgåtte plastbilen som er kjøpt opp av noen sveitsere. Tror ikke det hadde blitt fett for FORD å være linka til nei <_>

Link to comment
Share on other sites

Miljøvernforbundet og Kurt mediastunter

Ser ut som alle vil ha sin del av mediakaka.

Ble visst tungt å svinge den store slegga så det fikk heller gå ut over frontruta :rolleyes:

 

Ford-mafiaen saboterer el-bilen. De kjøpte opp Think for å legge ned produksjonen, hevder Oddekalv.

Konspirasjonteorier er alltid artig :lol:

 

Se også http://www.miljovernforbundet.no

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ford announced it will import up to 300 three-year-old TH!NK City battery electric vehicles from the U.S. and various European countries for exclusive resale in Norway.

Montro om en får se Think i bruktbilkjellern på Ensjø igjen.. :D

 

Ser dette er en stor prseier for partiet Venstre med T.S, men de skal ikke værra så høy på pæra av den grunn bare se her fra 20 Des 2002.

'Think' workers welcome new owner

Ford, however, remained critical of the state's position, hinting that Think's new owner will continue to have financial problems unless the state takes a more supportive role.

 

"If this electric car is going to have any future, the authorities will have to do more than simply offer tax exemptions and access to special commuter lanes," Sviggum told newspaper Dagens Naeringsliv. The state, he insisted, must ultimately offer to subsidize the purchase of the little electric cars if production is to become permanent.

Sann spådd han Ingvar Sviggum fra Ford Europe.

Den gule bilen i bakgrunnen som FORD har finansiert har ventet på "nye" batterier i over 2år nå...er glemt. Nå skal det jubles over 3år gamle bruktbiler til norge!

 

Link til de nye eierene på snart det 2 året www.kamkorp.com og www.think.no Ser ikke ut som det skjer så mye akkurat, og de produktene fra Kamkorp ser ut som noe kun for spessielt intereserte :blink:

Link to comment
Share on other sites

Elbil som går på kraft fra vannkraftverk. Noen mer miljøvennlig? Andre steder i verden er ikke Elbil det mest miljøvennlige. Utviklingen av elbil har gått fryktelig tregt, men det er selvfølgelig fordi det ikke brukes penger på elbil. Ford har rett i at elbil ikke er fremtiden.

x - RS Turbo S2

Link to comment
Share on other sites

Elbil har vært på markedet siden 1910. Tror den het Ohio Electric. Lignet på Bestemor Duck sin bil.

Elbil er ikke for annet enn pensjonister og single urbanister som ser det som et alternativ til tråsykkelen, og kun skal råne opp og ned streeten på grunerløkka.

Link to comment
Share on other sites

har bare hørt , de som har brukt den i Tønsber er ikke fornøyd . fima bruker den kunn som "gimik" , miljø venlig firma . lang ladetid og liten radius , håpløs på vinter føre og - 10 grader . Og bare tenk og få tak i deler når ford er ENESTE leverandør. Men de tenker vell ikke på de som ikke bor i oslo . bor selv på "landet" og har ingen problemer med kø .

Og noe jeg lurer på hvordan kom de til ford bygget . BRUKTE DE BIL MED FORBRENNINGS MOTOR . :angry:

Link to comment
Share on other sites

Kjører en El-bil jeg, en liten Saxo. Den går steike godt. varer hele dagen, ladern på natta og kjører igjen på morran. 95 km/t, men går fortere i nedoverbakke. lett å kjøre, umulig og kvele (selv om mora mi klarte det) alt i alt en fin liten bybil. helt stillegående er den og. morsomt å skremme vannet av mopedister og syklister. De hører ikke at man kommer kjørende opp bakfra, så der må man være litt obs.

 

Har ingenting galt å si om el-bil :)

Link to comment
Share on other sites

Think til 140K jaja hver sin drøm.. Tror ikke jeg hadde blitt en trygg bilist med en mengde varsellamper blinke som en som har kjørt den skriver her.

Fikser bare ikke kjøre rundt i vrak om det er en aldri så ny bil :angry:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...