Jump to content

and

Admin
 • Posts

  7960
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by and

 1. Er nok ikke mange som kjenner bilen, men selger er ikke ukjent med Cosworth så sikkert en bra sedan til bra pris.
 2. 2 timer igjen. RS Turbo står i 43K og RS1600i 40K. Xr3i går heller ikke for lommerusk med 13 til 15K.
 3. DiabloSport er ute med en In-cabin_monitor/diablosport_trinity_2_mx_for_ford_ev/
 4. Trodde slikt var noe som tilhørte fortiden. Trenger ikke vraka Cosworth i nyhetstrømmen fra Drammenregionen. Dette er noe BMW kan få lov å dominere alene. Gjør ikke noe om det ikke er noen FCNmerker eller LMKforsikring her.
 5. Ja det er ikke lett å finne noe som passer for alle. Selv har jeg tenkt å ta turen innom NM Racing Rudskogen etterpå når jeg først er i nabolaget. Bør klare å få med meg finaler i GT4 og GT5 samt Historisk på lørdagen.
 6. FCN er invitert til biltreff på Sulland Fredrikstad Ford og BMW. Mer info i denne tråden: https://www.fordclubnorway.no/forum/topic/83197-fcn-på-sulland-ford-fredrikstad-lørdag-10-juni-2023/
 7. Dette er et treff som Sulland Fredrikstad arrangerer, men FCN kommer til å være til stede denne dagen. Kanskje trenger du en FCN Tskjorte fra årets kolleksjon, skiltrammer eller har spørsmål om FCN Hovedtreffet på Grenland Motorsportsenter i Skien 8-10 september 2023?
 8. Sulland Fredrikstad er forhandler av BMW og Ford. Sulland Fredrikstad BMW og Ford gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til biltreff lørdag 10. juni fra kl. 10-14. Det kommer til å bli en god miks av både nyere og eldre klassikere fra Ford og BMW. Det blir utdeling av premie for publikumsfavoritten på BMW og Ford. Samt servering av grillmat, brus og kaffe. Arrangementet er selvfølgelig gratis. Adresse: Smørbøttaveien 11, 1617 Fredrikstad.
 9. Noen bilder hadde kanskje lagt litt press på fremdriften? 🤔
 10. Føler en forstyrrelse i kraften. Jeg bruker tiden i revehiet. Men du ligger fortsatt på sofaen og klør hakket? Klø hakket er kortvarig glede. En FCN Tskjorte er evig. Under 6 timer på deg til å gå i lukket klubbforum hvor vi kjører et Autopia Expo 2023 tilbud du ikke kan si nei til på en FCN Tskjorte innen søndag 14 mai.
 11. En samling Ford fra midten av 80 fra samme eier går under hammeren fra i dag til budfristen 21 mai. Mye kan skrives her, men favoritten(e) er de fire Escort Mk3! https://collectingcars.com/collection/fast-fords-and-friends
 12. 34K for Transitdrømmen skulle aldri bli sluttsummen. Vinnerbudet i kveld var 114K, og det er den verdt.
 13. Har du grønn Focus RS så kan du nå få FCN Tskjorte i riktig farge. Det samme gjelder også om du har gul Focus ST eller Competition orange Mustang New Edge eller S550, og da skjønner du opplegget? Fritt valg på farge.
 14. Du synes kanskje vi skulle hatt en større logo? Selvsagt har vi det også, men brukte litt tid på det. Historien bak det er at der var jeg i revehiet etter at sola var gått ned. Tok en tur ut, og møtte på en som gikk under navnet Jack the Dripper. Kjører man strøken Sierra i 23 så kommer man i snakk med fremmede som de skulle kjent deg fra da Sierra var ny. Sånn er det bare. Nevnte at kanskje skulle en hatt stort trykk i front? Men vi ble enig om at det blir for voldsomt. Blir litt som om man møter nye folk, og åpner samtalen med HALLA! LA MEG FORTELLE DEG TI GRUNNER TIL AT ECONOLINE ER BESTE BILEN DU BØR HA I LIVET DITT. Det er skjeldent en slager. Er som å sette skoen i døra hos fremmed folk. Så vi gjør som før med forretning i front og slår ut håret bak. Dette blir baksiden selv om du ser den i front. #Fordi du har klart å lese teksten over. Men kanskje en annen gang?
 15. Bilen som kommer sist på åstedet. 2009 begynner å bli gammelt, men denne har levd rolig liv i garasje med under 100K på tellern. Husk ladning! Ikke nok med det så er spekken som en skulle krysset av i dagdrømmen selv. 4X4, 140hk, mellomlang med mellomhøyt tak! Mellomhøyt tak her fordi man måtte ha en mellomting mellom full ståhøyde inne, og parkering i garasje? Men klistremerke på dashen advarer om 2,6m høyde som er det høyeste taket. Det fikset nok taklasten. Det er 4x4 varerom så gulvet tar litt av ståhøyden mot en FWD, men bøyer man hode så klarer man å få brukt arbeidsbenkene. Det er nok ikke der det meste av arbeidet utføres heller. Innredingen bak måtte nok ut skulle jeg hatt denne. Skillevegg med dør er artig, men står feil sted om en skulle ligge ned. Hva jeg skulle beholde er isoleringen og elopplegget. Oppsummert en drøm av en supportbil Står på 34K med 3 dager igjen. Den bør stige over budsjettet mitt litt kjapt så den blir ute av sinn. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=301656980
 16. Rakk det akkurat innen fredag ble til lørdag. Konvertere bildefiler er ikke noe jeg gjør altfor ofte så tid tok det, men nå er det ute i forumet. Tenkt meg om å lar denne tråden leve litt så flest mulig får med seg muligheten for en Tskjorte. Så kom deg inn i lukket klubbforum hvor vi kjører et Autopia Expo 2023 tilbud du ikke kan si nei til på en FCN Tskjorte innen søndag 14 mai.
 17. Responsen på tråden din viser hvorfor du måtte til Sverige for å kjøpe bil. Mk4 fra perioden nordmenn sprang beina av seg for å kjøpe dieseldrømmen. Så det er langt mellom hver gang en kommer over en Volvofemmer i Ford, og ramler man først over en så er det kun Focus ST på et parkeringstreff å se for surfing på finn.no teller ikke. For de er ikke å finne på banetreff selv om garantien på de er utgått for lenge siden. Du har råere Mk4 enn de fleste Focus ST til lands.
 18. Du tenkte å rapportere feilposting, klikkfangst og spam nå? Men dette er ikke en retarda tråd om hvordan fikse (FYLL INN PROBLEM) på min (FYLL INN MODELL) fra en (ubuden?)😄 gjest som bare gir F i hele forumet, og legger det i Generell bilprat av latskap. Dette er tråden hvor jeg bruker min trynefaktor 😛 som den breiale klubbleder for å makse et budskap som hører til i flere underforum. Men nå ligger den her, og det er heller ikke feil. Det er din favorittkombinasjon av klubbleder og dripansvarlig som fortsatt flyter på bølgen av gode vibber fra 3 dager med FCNstand på Autopia Expo i Stavanger. Beste som har skjedd meg på lenge, og ga meg styrke til å brekke stillstanden. Har begynt å bruke kvelder og netter i revehiet denne uken. Rev fra 80 til musikk av 80! Stort bedre blir det ikke, og nå har jeg også fått fiksa til noe kul skit som droppes i forumet på fredagskvelden som du ikke vil gå glipp av. Døgnet har ikke nok timer til alt, men ting er på vei med Hovedtreff på Grenland Motorsportsenter som får en oppgradering i år samt at vi gjør noe nytt og større på Gardermoen 1 oktober. 2023 blir bedre enn 2022. Denne tråden forsvinner når nye tråden kommer opp fredagkveld etter jobb. Dette er bare en teaser. Men vent. Det er mer. Denne tråden har et lydspor som forteller stemningen.
 19. Ny dato for FCN Hovedtreffet er 8-10 september! Mer info i denne tråden: https://www.fordclubnorway.no/forum/topic/83160-fcn-hovedtreff-2023-grenland-motorsportsenter-8-10-september-ny-dato/
 20. Hovedtteffet har fått ny dato 8-10 september! FCN Hovedtreffet på Grenland Motorsportsenter får ny dato, og flyttes frem en uke til 8-10 september pga naboen som er en motocrossbane har fått en runde i NM som skal holdes 2-3 september. Både bilbanen og motocrossbanen deler på mye av det samme så Grenland Motorsportsenter har byttet om på egen kalender så vi får 8-10 september i steden.
 21. Bare å fylle syltetøyglasset på kjøkkenbenken med veksel nå. For dette blir eneste dagen vi kjører på Gardermoen i år. Denne dagen blir derfor ikke avlyst. Kommer til å gjøre noe nytt i år som du ikke vil gå glipp av. Vær der eller begynn allerede nå å finne på en mindre klein bortforklaring på hvorfor du ikke var tilstede. FCN sessongavslutning for deg som vil kjøre, se, preike eller gjøre litt av alt.
 22. Årets første og eneste! Søndag 1 oktober 2023. Tid: Oppmøte fra kl 11.00 Avslutter kl 18.00 eller før om alle har fått nok. Priser (per sjåfør): Bilen(e) er gratis da det er sjåførene som betaler. Kommer mer informasjon her når dagen nærmer seg. -MÅ ha skilt på bilen. Hvite, grønne eller røde er det som gjelder denne dagen. Ta med hørselvern til de minste. Kart og veibeskrivelse: https://www.norgeskart.no/#!?project=seeiendom&layers=1003,1014,1015&zoom=14&lat=6677656.41&lon=284939.05&panel=searchOptionsPanel&markerLat=6677656.414492187&markerLon=284939.049609375&p=searchOptionsPanel&sok=Gardermoen
 23. https://www.finn.no/b2b/truck/ad.html?finnkode=298214025 Prisen er lommerusk på hva som ser ut som en ganske hel Cargo med bergerflak! Egenvekt 4525kg og nyttelast på 2890kg gjør at denne sniker seg akkurat under 7500kg så det holder med C1 i førerkortet. 7.4m lang er ikke mer enn en stor campingvogn så denne sniker du inn på gårdsplassen om du ikke bor i rekkehus. Når så du sist en Cargo? Det blir ikke lett å svare på den selv, men gjelder Døden på Oslo S? Da er det 33 år siden jeg sist husker en i bruk. Islender og lyden av DumDum Boys er en vibe. Når du skal frakte Sierra med stil så skal det litt til for å toppe en slik kombinasjon. Cargo og Sierra har jeg skrevet om før her på forumet, men ja hva føler du?
 24. Litt tekst og bilder fra onsdagen her: https://www.lmk.no/nyheter/Sikkerheten i førersetet. Her var det mulighet til å få sett under bilen i ståhøyde for de som ikke er bortskjemt med slikt i egen garasje eller lokale. Kanskje du skulle kombinere dette med en fridag neste år?
 25. Vi klarer å få folk til å stoppe opp. Vi blir ikke abeidsløse på standen.
×
×
 • Create New...