Jump to content

"halvbur"


hankypanky

Recommended Posts

Får sikkert ikke tatt noen bilder før neste helg, men går nede ved a-stolpen, opp langs dashbordet, videre til b-stolpen, hvor den går ned rett bak sikkerthetsbeltene. Deretter forsetter den langs taket og går ned i hattehyllen. Den går selvølgelig over taket foran, på midten og bak. Foran måtte solskjermene fjernes for å få plass. Hanskerommet går akkurat opp :)

2008 VW Transporter 2,5 4motion

1991 Sierra Cosworth 4x4

Link to comment
Share on other sites

Får sikkert ikke tatt noen bilder før neste helg, men går nede ved a-stolpen, opp langs dashbordet, videre til b-stolpen, hvor den går ned rett bak sikkerthetsbeltene. Deretter forsetter den langs taket og går ned i hattehyllen. Den går selvølgelig over taket foran, på midten og bak. Foran måtte solskjermene fjernes for å få plass. Hanskerommet går akkurat opp

 

må da få tatt bilder før neste helg, her er det sikkert mage spørsmål, noe bilder forklarer lett:)

hvor kjøpte du det? hvordan går det med taklukesveivlykteområdet? er det skrudd eller sveisa? går det greit med hele baksetet?

Link to comment
Share on other sites

Sveiven til takluken måtte jeg "snu" litt på, sånn at når takluken er igjen så peker håndtaket bakover, og ikke fremover for der er ikke plass. Var litt arbeid å tilpasse buret ja! Er så trant laget at måtte feste det på undersiden av teppet. Ellers var det ikke plass. Brukte 10 timer på å montere det..

Må kappe 1 cm ut av listene ved døren (omtrent i skjøten) framme, der buret går ned ved a-stolpen. Måtte også kappe litt i hattehyllen, men det var helt minimalt.

Har fått laget et ekstra stag i bakvinduet nå, som går rett bak nakkestøttene. Skal feste 4-punkts selene i det ;) Kjøpte buret av Alexander P (Prospec) for noen år siden. Har ikke peiling hvor han fikk det fra, men kan høre med han i morgen. Holder på å jobbe i det nye huset hans :)

Edited by Cosworth Racing1

2008 VW Transporter 2,5 4motion

1991 Sierra Cosworth 4x4

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...