Jump to content

Monstergarasjen på TVNorge


and

Recommended Posts

http://www.tvnorge.no/index_LimeTVProgram_html?lid=1142851

 

Premiere: Max mekking

På TVNORGE: 07.01.2005 kl. 19.00

 

Med bare 20.000 kroner bygger Jesse James og hans crew i Monstergarasjen om vanlige biler til å bli enorme bilmonstre på bare syv dager. Velkommen til Monstergarasjen, verdens villeste bilverksted der alt er mulig.

 

 

Monstergarasjen er et gameshow med enkle regler - og kompleks bilbygging. Jesse James og hans team får en helt vanlig gatebil. Oppdraget, om de aksepterer det, er å bygge om bilene til fantasifulle bilmonstre du aldri har sett maken til. Dag 1 blir monsteret designet, de neste fem dagene mekkes det. På den syvende dagen er det duket for monsterutfordringen da den nye doningen skal testes.

 

Kveldens første episode skal en gammel 1990-modell Mustang GT bygges om til å bli en av verdens raskeste gressklippere med en toppfart på over 100 km/t.

 

Har bare hørt om, og sett RX7 vs. kulesprutSuburbansnutten på nett så blir spennende å se hele programmet. Og siden det går på TVNorge istedenfor Discovery slipper en unna ørtimillioner reklamebrekk. :D

 

Takk til TvNorge for å endelig sende noe annet enn disse dateseriene...

Link to comment
Share on other sites

Guest FordPower

Ja!!! :D :lol: Yahoo! Endelig noe for oss som liker annet en de teite datingseriene som sendes hele tiden! Vet iallefall om en som skal benke seg ned foran tv'en ikveld ja ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...