Jump to content

Forstilling Sierra


SierraCL

Recommended Posts

Har bytta yttre lenkarmsforinger og ett hjullager, det andre er tett, men enda er det slark på begge sider når jeg tar tak i hjulet og rugger på bilen. Hva kan det være da? Den ene lenkarmen ble bytta hos Ford for to år siden, litt rart om bærekula skulle være gåen alt da, men jeg veit ikke.

 

Vegard

Link to comment
Share on other sites

Hvor på hjulet holder du når du kjenner etter slakke? Går ut i fra at du har jekket opp bilen ved det aktuellet hjulet. Tar du tak i øverkant og nedkant av hjulet og kjenner slakke er det sansynligvis hjullageret. Tar du tak i framkant og bakkant (sett i lengderetning av bilen) og kjenner slakke, kan det være alt annet; bærekule, styreledd, tannstang, foringer, hjulmuttere( ja faktisk glemmer mange å sette de godt nok fast. Skulle faktisk begyne å skifte drivknute på Couriern til naboen, men trengte kun å stramme hjulboltene for å få vekk ulydene)

- 98 Pajero 2800 GLS, bruksbil/trekkbil.- 97 V70, x-bruksbil/traktor.- 84 Mod. Sierra GL, X-bruksbil, isbanebil nå, med bakstillinga opphengt i alu foringer og snart NA trimma motor :D

-200 Tahoe 5.3 LT, LPG drift.
- Diverse Megasquirt prosjekter.
- 87 Sierra sedan Cosworth 4x4, T34 kulelagra hybrid. Har veket til fordel for 98 Mustang SVT Cobra.
- Cossie4x4 LE delebil, og annet til salgs.

Youtubekanal

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Tar tak på toppen av hjulet og rugger, fra og mot motorn. Slakken kjennes kun når bilen står på marka og det gjelder begge sider.

 

Takk for svar :)

 

 

du har ikke slark i selve hjullager da ?? eller spindel i hjullager ? ellers kan jo demper ha slakk i foring til stanga ..

HAR MYE FORD DELER SIERRA/TAUNUS PM VED SPØRSMÅL

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...