Jump to content

Ford Sierra Cosworth selges


Guest Line_m

Recommended Posts

Original Ford Sierra Cosworth 1990 modell 4x4 selges til fordel for familiebil.

Bilen er importert fra Sveits i 2007, og er kun sommerkjørt. Bilen fremstår som meget velholdt, både utvendig, innvendig og motorstand.

 

Bilen har ikke rust, og bilen er nylakkert i 2008 med samme original farge.

Det er montert mongoose eksosanlegg på den, det originale eksosanlegget følger og med, og er så og si rustfritt. Bilen har og montert Koni 40mm fjører og Koni dempere, samt større luftfilter. Originale Recaro stoff seter.

 

På bilen står det 18" TSW felger med gode dekk.

 

Bilen er et meget god sierra cosworth 4x4 eksemplar, og selges videre til en som kan ta vare på bilen.

 

For mer info og bilder: http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=18895338

 

(Ser at det har skjedd en feil på brønnøysundregisteret. Det er IKKE heftelser på bilen, og det skal bli rettet opp imorgen)

Link to comment
Share on other sites

Fikk snakket brreg og de som lånet står på idag, og Santander bank har gjort en feil. Er visst en person fra Oslo området som har garanti i sin bil, og hans regnr begynner på AF, ikke AE som denne.. så må ha blitt en skrivefeil når han søkte.. Rart at Santander bank ikke har noen sikring på dette, at de bare kan ha godkjent det regnr som en sikring høres drøyt ut spør du meg.

 

Det blir ihvertfall fikset så fort som mulig, tar nok noen dager så er ingen grunn til ikke å kjøpe bilen hvis noen har planer om det :)

Link to comment
Share on other sites

Takk for det ;) Har ikke lyst til å selge den, men trenger større bil. Bilen har fått pokal for peneste gatebil, og den pokalen skal bli tatt godt vare på her hjemme :rolleyes:

 

Jeg tør å påstå at dette er en av de bedre eksemplarene i Norge.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...