Jump to content

Zetec


AndersenRacing

Recommended Posts

i england har de vel satt slike motorer i escort mk1/2 i årevis så der fins det plenty med deler til det ihvertfall men lite som passer rett i sierra trur jeg.

 

trur de bruker type9 5 trinns som regel i england men mt75 fra doch har samme boltsirkel så den vil ikke være noe større problem å tilpasse.

 

 

ledningsnett å motorstyring står man fritt til å gjøre hva man vil med hvis man er tålmodig. man kan bruke alt det originale fra mondeoen hvis man gidder å separere motornettet fra bilen. man kan sette på to doble gassere å ha en liten hjerne til å styre tenninga. eller sette på throttlebodies å fullt datasprut. man må jo da ha et hjemmelagd ledningsnett. uansett hva man velger så vil det sikkert bli en spennende jobb med mye knot:)

 

jeg sikler litt på denne konverteringen selv men har ikke begynt å sette meg helt inn i hva som virkelig trengs for å gjennomføre det.

 

tipper man må lage motorfester sjøl. men ting man trenger rundt motoren i forbindelse med kjøling å sånn skulle vel være å få kjøpt tenker jeg:)

 

i de fleste classicford bladene pleier det å være reklamer for firmaer som driver med dette så det kan jo være en god ide å kikke i et sånt et:)

Sideways is the new forward

 

17m P7-1 Turnier (selges/byttes i scorpio)

Sierra mk1 2.0 Lat:)Prosjekttråd

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...