Jump to content

2.3 GL

Gjest
  • Posts

    3630
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 2.3 GL

  1. Forstiling er ikke demontert. Den ruller hvis noen dytter den. Kun motor er demontert i drivlinja. Men skjermer,lamper og grill er tatt av den.
  2. Ingen som kunne tenke seg en granada ekstra? Er åpen for bud
  3. Ingen som vil blåse liv i en gammel granada?
  4. Selger min Ford Granada 2.3 sedan fra 1978 fordi jeg har mistet motivasjonen for den og fordi jeg må prioritere andre ting for tiden. Bilen er registrert men er ikke kjørbar fordi den står med demontert motor og front. Bilen er komplett og det følger med rikelig med deler. Nytt pakningsett til toppene, casterstag foringer, Frontplate og org stålfelger i meget god stand for å nevne noe. Håper å kunne selge til noen som vil og kan fikse den men trur vel den gjør seg best som delebil. Har sett for meg 6000kr for bilen med alt jeg klarer å grave frem av granada deler. Bilen står på Jevnaker i Oppland fylke. Jeg nåes lettest via sms på tlf 480 44 639
  5. Burde du ikke se etter en ny samboer isteden for å selge bilen? For meg hadde dette vært grunn nok til å finne ny samboer
  6. Det hørtes ut som en perfekt kombinasjon
  7. Fant desverre ikke no bra bilde av det. Kun fra vinkler der ting ikke syns så godt.
  8. Vanskelig å se fra bildet men det er ikke rakettforskning dette. Den tykke midt på er kjølevann. De tynne med rød strek er vakuum. Ser ut til at denne har en del vakuum dupeditter på innsuget. De aner jeg ikke hvordan skal kobles. Men det går en fra innsuget til hjernen/fordeleren avhengig av hvilket tenningsystem du har. Også er det noen uttak på forgasseren men de er ikke kritiske så de kan du for ordens skyld blende enn så lenge. Kan se om jeg finner bilder fra min bil når den hadde forgasser.
  9. Ja det er innsugspakningen jeg mener. Spørs hvilke slanger du mener. Bilde hadde vært kjekt.
  10. Høres ut som det lekker vann fra kjølevannskanalen i innsuget å til en av sylindrene. Er sikkert pakningen mellom innsuget og toppen som er dårlig.
  11. Makan til opplegg a gitt. Her er det bare å skrike enda høyere å mase hver dag å helst fler ganger om dagen. De kan ikke mene dette. Hvis du er frisk er jo saken klar. Da er du jo frisk. Forøvrig så ender du vel ratt opp med hjertefeil av det opplegget her.
  12. I den paragrafen står det bare at det er slik hvis man er mistenkt for noe straffbart. Står ikke ett ord om hvis man er syk. Å sist jeg sjekket er det ikke straffbart å være syk.
  13. Hehe. Sant nok. Han er flink med sånt. Hadde jo smakt fint med ett beige eller svart interiør ja. Den er ikke strøken innvendig så noe må vel gjøres uansett. Karrosseri først så interiør.
  14. Helt med på den. Men jeg mener legen kan ta det i øyeblikket. Han vil jo ikke sende noen som er til fare for seg sjøl og andre ut på veien igjen.
  15. Han kan inndra det ved "mistanke" om at pasienten ikke er i stand til å føre bil. Men han kan ikke beholde det. Da må politiet inn i bildet.
  16. @Breda: Legen har full rett til å ta førerkortet ved sykdom som går utover evnen til å føre bil. Har sett mange eksempler på dette. Har blandt annet en svigerfar som er til sjekk ganske ofte for å beholde førerkortet.
  17. Så lenge det er medisinske årasaker til at du mistet førerkortet burde du vel ha krav på drosje o.l. til redusert pris. Ihvertfall så du kommer deg på de viktigste tingene. Er det fare for at du får anfall igjen skjønner jeg jo de tok førerkortet. Men da må du jo undersøkes å utredes så fort som mulig slik at det kan taes en endelig avgjørelse på dette. 3mnd er kanskje ikke mye i det store bildet men det svir godt der og da. Du burde legge press på legen og evt andre innblandede for å bli ferdig. Det vil jo forandre hele livet ditt hvis du ikke får igjen førerkortet.
  18. Han bor på feil(den rette) side av Mjøsa for dette.
  19. De er med andre ord midt på treet. Er fryktelig usikker på dette fargevalget altså. Er nesten så jeg heller mot å beholde org farge fordi den går godt i lag med mørkebrunt.
  20. Ja det er ikke helt mismatch. Men hva slags rød burde man velge? Den originale rødfargen er vel ganske lys.
  21. Det er det jeg ønsker å gjøre også. Men hva passer med lekker mørkebrun? Jeg har aller mest lyst til å ha rød bil for det var det bestefar hadde. Men rød og mørkebrun? Hvit kunne gå men det er ikke en fin farge på granada syns jeg. Lys blå er jo ikke helt borte egentlig. Men da må det være metallic. Er ikke noen som har ei salgsbrosjyre eller noe da? Med alle fargevalg og interiør valg?
  22. Ja lampene ligger jo men blinklyset er i full høyde på s2. På s1 er det full lengde med kjørelys og blinklyset er bare en liten del av hjørnet. Derfor ser de mye bedre ut.
×
×
  • Create New...