Jump to content

bard

Admin
 • Posts

  3164
 • Joined

 • Last visited

Medlemsinfo

 • Bosted
  Holmestrand
 • Medlemskort
  Kun digitalt

Contact Methods

 • MSN
  bard@motvind.com
 • Hjemmeside
  http://motvind.homeip.net/wordpress/
 • ICQ
  10665176

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Holmestrand

Recent Profile Visitors

11332 profile views

bard's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

 1. Ja, der skulle jeg gjort en jobb. Greit å få en påminnelse. I fjor gjorde jeg noen nødvendige oppdateringer på serveren vår. Da krasjet "theme" vi har brukt i 10 år, altså oppsettet som bestemmer hvordan sidene skal se ut, farger, menyer osv. Fort og greit byttet jeg til et annet "theme". i teorien skulle alt innhold fortsatt være der, bare med litt annet utseende. Den teorien stemte ikke helt, og det må visst gjøres noen justeringer. Jeg skal ta tak i dette.
 2. 2001 Mondeo mk3 selges i deler. 4-dørs med 2.0 bensin og manuell. Litt lurvete, men mekanisk virker den bra. Står i Holmestrand, Vestfold. Tlf. 4020 2818 Solgt: Høyre hovedlykt
 3. Tidlig Mondeo mk2 selges i deler. Mye rust i kanaler og skjermer, men virker veldig fin ellers. Godt tatt vare på. 2.0 bensin og manuell. 5-dørs. Jeg skal ha hjulene og grunnmotoren (blokk og topp) selv. Alt annet er til salgs. Jeg har også mye deler fra Mondeo mk1 liggende. Står i Holmestrand, Vestfold. Tlf. 4020 2818
 4. Jeg må bare beklage at dette skjer igjen. Jeg har ikke klart å finne ut hvor feilen ligger. Det kan se ut som det ordnet seg nå som 2017-medlemskapene utløp i natt. Er det noen som fortsatt har problemer?
 5. Vi har en '06 Focus 1.6TDCi 109hk stasjonsvogn som blir til overs om en uke. Lufter den litt her før den havner på Finn. KH66195 Gått ca. 210.000km. Bruktimport i 2009, én eier i Norge. Dette er Titanium-utgave med delskinn "sportsseter", alu-aktige lister og ganske bra utstyrsnivå. Akkurat byttet skiver og klosser bak. Byttet registerreim på 180.000km Byttet turbo og partikkelfilter på rundt 150.000km Det har dukket opp noe rust i overgang mellom bakskjerm og fanger, til tross for at bilen fikk proff Mercasol-behandling i 2010. Sannsynligvis et dårlig hjullager foran. Muligens en dårlig foring i forstilling. (hører litt lyd, finner ikke slakk) Litt dårlig futt i AC. Bilder kommer når den blir tatt ut av daglig bruk. Står i Holmestrand, Vestfold. Tlf. 4020 2818 25.000kr ?
 6. Jeg tar en tur, for å sørge for at dette blir brukbart for FWD også Men jeg finner ingen tidspunkt. Når åpner porten? Sent fra min SM-A500FU via Tapatalk
 7. En liten advarsel til de som vurderer å kjøpe disse: Sjekk senterhull ! Jeg har et sett nesten makne Zender-felger i kjelleren med 57,1mm senterhull, altså Audi. Passer dårlig på Ford med 63,4mm nav. Løse plastringer var tydeligvis ikke så populært på den tiden.
 8. Jeg har fiklet litt med et prosjekt i det siste. Nå skal brukere med gyldig klubbmedlemskap kunne laste ned (eller skrive ut) sitt personlige medlemskort ved å klikke her. Dette er hjemmelaget og nytt, så det er en viss mulighet for at det ikke virker for alle. Kom gjerne med tilbakemeldinger. Jeg tror også papirutgaven skal være på vei ut.
 9. 'Nye innlegg' er unik for hver bruker. Siden (egentlig datagrunnlaget) må genereres ved behov, derfor kan det ta litt tid sammenlignet med annet innhold som delvis er generert på forhånd. Jeg testet hos meg nå og jeg synes det tok alt for lang tid, men den kom til slutt. Den gode nyheten er at når siden først er lastet går det fort neste gang, også på andre enheter som er pålogget med samme bruker. Jeg kan altså anbefale å være veldig tålmodig én gang, kanskje vente flere minutter, så er det forhåpentligvis i orden. Det er mulig det er noe som må bygges opp igjen etter restarten. Jeg skal prøve å se om det går an å få gjort noe av dette i bakgrunnen. Forumet var muligens utilgjengelig for mange 00:30-01:30. Det var ikke noe direkte feil, men SEMrushBot var på besøk og var veldig ivrig samtidig som det ble kjørt backup av databasen. Da blir det rett og slett kø. Da det endelig løsnet kjørte jeg noen oppdateringer som også førte til 5-10 minutter nedetid.
 10. Serveren vår tok en tilfeldig omstart i natt og etter det klarte den ikke å komme på beina igjen. Derfor var ikke forumet tilgjengelig tidligere i dag. Etterhvert klarte jeg å finne ut hvorfor den ikke ville starte og fikk ordnet opp i det. Serveren startet opp som normalt omtrent 18:00. Nå tror jeg alt skal fungere, men gi meg gjerne beskjed hvis noe er feil eller bare litt rart.
 11. Steingammel GoPro og GPS-data logget meg GTech Fanatic RR (du ser den på frontruta), satt sammen med RaceRender.
 12. Inboard video fra et ganske hektisk spor-heat på lørdag. Mye varebiler og greier. Beklager litt klønete plassering av kamera og flekkete rute. Jeg fikk ikke lov å ha det på utsiden.
 13. Jeg har minst 2 stk. brukte svinghjul fra Mondeo mk1 (Zetec) med 240mm clutch. Var det ikke noen som brukte disse på Sierra dohc eller noe? Selges billig eller gratis til godt formål. Ligger i Holmestrand, Vestfold. Tlf. 40202818.
 14. Noen som trenger panser? Dette ligger bare i veien her. Gis bort. Må hentes i Holmestrand. Jeg mener det kommer fra en '94 modell. Mørk gråblå metallic. Det har noen steinsprutmerker og noen riper etter lagring. Bruksstand. Tlf. 4020 2818
×
×
 • Create New...