Jump to content

Xr4i til salgs! IKKE KJØP!


Crisytaiser

Recommended Posts

Hei, ser at en xr4i som jeg har holdt mye på med for en stund siden skal selges nå.

 

På bildet ser den grei ut, og er ingenting i beskrivelsen som kan få noen til å rygge unna denne, men skal fortelle min historie om denne siden mange er ute etter en xr4i og som kanskje vil reise langt for å se den.

 

 

En kompiss av meg kjøpte denne i slutten av sommeren 2010 av den eieren som har den nå og solgte den tilbake til forige eier i vinter. Kompissen min fikk bilen som et "vrak"(mye som måtte byttes, motoren hadde rådebank, girkasse ble bytta, bakstillinga med org sperre hadde eieren som har den nå tatt liv av på asfalt, osv.), og han fiksa den opp. Han solgte den til nåværende eier som har drevet med og opph*ra og sundkjørt denne bilen på nytt nå i vinter. Han som har den nå holder sånn smått på og bytte motor i denne siden den ikke går som den skal, mot en annen v6 2.8 som ikke starter i det hele tatt. Det er også sykt mye rust i hjulbuer, kanaler og dørk på begge sider her!

 

Bilen har vært frontkollidert og dette ble fiksa med at bilen ble kappa i to på midten og sveist en ny del på forran(sveisen går tvers under stolene forran og til venstre for rammenr tror jeg). Sveisen er også begynt og ruste så denne bilen har sett sine bedre dager, og etter min mening så er den helt ferdig og klar for dumpen/som delebil. Bilen er heller ikke noe fin innvendig. Mangler mest sannsynelig dørtrekk på førerdøra enda, og tror enda at servoen ikke er fiksa.

 

Bilen er malt/lakkert med benga(var hvit før tror jeg), så er ikke noe pent å se på i dagslys.

 

Nåværende eier har hatt noen uhell i vinter. Førerdøra er kraftig innbulket, og han hadde ett stort uhell med at bilen slapp for mye på rompa i en sving, så fronten gikk rett i rekkverket ved siden av veien. Da ble det til at han krølla høyre forskjerm, knuste tåkelys og frontfangeren.

 

I februar 2011 ble bilen avskiltet av politiet på stedet, pga for mange utvendige feil så det koster rundt en 1000lapp og få skilta tilbake, etter den har vært på kontroll hos statens vegvesen. Manglet lys her og der og langlysa fungerte ikke, ikke var det noen god styring på bilen heller osv, men tror dette ble fiksa opp i.

 

 

Er sikkert noe mer jeg har glemt og fortalt om denne bilen, men skal holde dere mest mulig oppdatert.

 

 

Så min mening: bilen er IKKE verd 16 000 som den står priset til. Den ble solgt for 5 000kr uten feil og fin å se på MED skilt, i forrhold til nå.

 

 

Annonse

 

Kim.

Edited by Crisytaiser

1991 - BMW 520i 24v Manuell

 

1992 - Ford Sierra 2.0 IS - Solgt!

 

1991 - Ford Escort MK5b 1.8i - Solgt!

Link to comment
Share on other sites

Elektronisk diff?!?!?! På en gammal sierra.... :lol: :lol:

 

 

haha ja, han kan ikke mye om biler. ikke for å henge han ut men han klarte ikke bytte dekk på bilen, og ringte oss for å få de bytta.. :P

 

crysitaiser

Edited by gollicen
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...