Jump to content

Crisytaiser

Gjest
 • Posts

  133
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Crisytaiser

 1. Har grenrør, servopumpe og servobrankett til 2.0 ohc PM eller tlf 473 99 528 hvis du er intressert Mvh
 2. her i vinter kjøpte jeg en Orion 1.8i 16v dohc delebil. har ingenting å misslike med den motoren. vi skulle se hvor mye den tålte og siden jeg ikke skulle bruke noe fra motoren så tenkte vi på å ødelegge den. vi kjørte på turtallskutt over 1 mil, igjennom sentrum å ut av byen og tilbake. vi sjekka motorrommet, neida gikk like fint som før. etter det hadde vi 1 liter cola og masse vann i olja, og skulle ikke klare å drepe den da heller. så kom grusen, litt bomgiring så begynte det å skje saker her. har aldri vært borti en motor som har klart ei sånn misshandlig så bra. denne sto det DOHC på toppdekselet
 3. Fikk diffen som er gått til helvette av Gollicen på forumet. Han sa at det var en ZF diff, i tilleg til at forige eier av bilen hannes sa at det var det. Har en IS diff liggende men er knust en tagg på sperra i den, men fungerer nok mye bedre enn den jeg har nå. Kjørte i en sving og pang sa det, der låste begge bakhjula seg . Nei bytter bare over til den jeg har liggende. Skal tvinge den til å fungere i vinter
 4. Dere snakker om åpen diff her. Om jeg ikke har tatt feil så er Åpen diff, en differensial uten sperre? Den IS diffen som jeg bruker nå er sperre på, og begynner og spinne på begge hjula med en gang man provoserer det fram. Må bare få bytta innmat i den siden det er 1/2 dels slakk i diffen :/. Og jeg nekter og bytte til en differensial som ikke er sperre på, nå som vinteren kommer.
 5. Har sprengt diffen på bilen min. Org is diff med stikkakslinger. Har en diff som er beregnet til skrudde akslinger, og lurer på om det er mulig å ta ut disse 2 " klumpene ", som akslingene skal skrues fast i å bare presse inn stikkakslingene? Mvh.
 6. Kjøpte senkesett på mekonomen. 40mm senk m/tuv papirer. Skal sies at jeg fikk bilen akkurat sånn som jeg ville ha den! Ikke for stiv å ikke for "bløt/båt". Betalte knappe 2000kr for det.
 7. Står på noen gamle prøveskilt jeg har liggende at de kan benyttes i Norge, Sverige og Finland :-)
 8. Er intressert! Har sendt deg meld på tlf
 9. Var bensintrykksregulatoren som var problemet , bilen går som ei klokke nu. Takk for hjelpa folkens!
 10. Den har ca 15grader fortenning nå på 98blyfri. Synes bilen virker normal men er enda svartrøyk når man ruser motoren litt. Kan vel bare hende at det er pluggene som må komme seg igjen. Har ikke rensa di enda. En ting til som irriterer vettet av meg, er at den hopper enda på tomgang. Har bytta tomgangsregulatoren og så ut som at den fungerte fint helt til jeg hadde kjørt i 5 minutter
 11. Ok, skal stilles til 12 grader . Nei har ikke gjort det. Tenkte jeg sku ut å prøve å bytte bensintrykkregulatoren også skal det byttes olje, for første gang på flere år. Hvis det ikke nytter så bytter jeg hele fuelrail'en m/dysene.
 12. Bytta pluggledning fra Coil til Fordelern. Går MYYYYE finere nå, men soter enda litt . Har hatt ute pluggene, gjort dem rene, så kan jeg kjøre i en liten stund så begynner den å fjuske . Nå er det kun svartrøyk hvis jeg står i ro å gasser opp på litt turtall (ca 3-4000omdr). Bruker enda elendig mye bensin, men pluggene soter langt fra så mye som den gjorde(di har faktisk litt farge ). Tenninga stilte vi til 0 grader. Hva skal tenninga egentlig være nå som jeg kjører 98blyfri m/blyerstatning?
 13. Har gjort det. Hadde ute pluggene nå netopp. Mads kjørte bilen på starteren i noen sekund, og for å si det sånn så kommer det så mye bensin ut av sylindrene at jeg som sto 2-3 meter unna fikk en dråpe i øyet . Har sååååå lyst å bare gi opp bilen. Å skru på jobben fra 8 til 16 også da måtte dra hjem å skru på sin egen bil er deprimerende! Vi kobla ut noen slanger på innsuget sånn at den dro falskluft, og da gikk den faktisk finere på tomgang. Dro ut vakumet til bremsekraftforsterkeren og vakumet til den der bensintrykks tingen. Hehe, dro bilen til turtallsperra i forbannelse. Så bare den syke svarte røykskyen som ble lagt bak bilen :s Har ingen anelse hvordan jeg gjør det :s Tok kompressjonstest. Syl 1: 11bar Syl 2: 11bar Syl 3: 12bar Syl 4: 10bar
 14. gamle eier sa at det var brukt Orginale strekkbolter til den motoren. hmm. skal ha den inn på verkstedet i morgen der jeg jobber, så får vi se hva kompresjonen sier. er den OK skal jeg bytte dysene og plugger.
 15. ok skal sjekke etter det i morgen. mja toppboltene har aldri vært ettertrekt. er kjørt ca 20-30 mil med den motoren siden toppakningsbytte, både hardt og normal kjøring :s
 16. Hehe ok . Motoren e nyoverhalt men toppboltan har aldri vært etterstrammet. Noe som sir at jeg burde ta en komp test? :s Hørte også rykter om at IS motorer fra 85 skal ha blyerstatning. Stemmer dette? Ja tenkte meg bortover til Ford i morgen. Men er jo ingen vits å montere nye plugger til jeg får fiksa bilen, når svartrøyken står ut av potta?
 17. Er min bil det er snakk i. Vi har sett på det, dysene tikker. Har gjort rene pluggene 2 ganger nå men soter seg på under 1 minutt. har prøvd å koble av batteriet men ingenting ser ut til å hjelpe. Har 1 plugg som mangler en liten del på tuppen, men kan ikke tenke meg at det skal være synderen for at alle pluggene skal sotes.
 18. Hehe nei var ikke helt sikker på hvem jeg prata med . Ehm, det har vært sandblåsnings sand i olja på den motoren sååå vil ikke tru at nokka e brukbart lengre i den
 19. Hahaha, sånt skjer når man blir irritert Ja fikk det fiksa , kobla styrestrøm fra dynamoen på tenninga og bytta spenningsregulator, så fungerte det fjell . Takk for hjelpa!
 20. Hvis du mener den batterilampa i speedometeret så nei. Den kommer heller ikke på når man bare skrur på tenninga. Er ikke gjort noen endringer i selveste dohc motornettet. har bare lagt IS nettet over.
 21. Som overskrifta sier, så ladder ikke bilen lengre etter jeg bytta fra DOHC motor til IS motor. Måtte jo bytte motornettet, og må man gjøre noen endringer på ledningsnettet for å få dynamoen til å ladde etter ett sånt bytte? Bruker di orginale pluggene som gikk til dynamoen når den gamle dohc motoren sto i. Har prøvd 2 dynamoer uten hell, men har brukt samme spenningsregulator begge gangene. Mvh Kim.
 22. Kobla styrestrøm på tenningslåsen, og fant styrestrømledninga til bensinpumpa. Bilen startet å var ingen antydning til oljelukt eller ventiltikking .
 23. Var fult av svarte ledninger ut fra hjernen, i tillegg til at svart med rød heller ikke var ut av hjernen på IS nettet. Fant den svarte m/rød på DOHC nettet ut fra hjernen.. :/ Hadde vært så mye enklere om jeg viste hviken pin på hjernen som er til styrestrøm og hvordan pin som er til bensinpumpa.
 24. Har komplett is motornett. Ok, takk for svar. Trengte å få vite hviken farge det var til styrestrøm til hjernen og bensinpumpa. Håper bilen starter i dag da!
×
×
 • Create New...