Jump to content

AVLYST! Gruppekjøp med 909Motorsport.no


Recommended Posts

Guest 909MotorsportAS

Hallo

 

Hvordan er interessen for gruppekjøp for tiden? Vår interesse for at norske biler skal få velfortjent vedlikehold er stor! Og det er ikke alltid nødvendig å tjene penger, men fornøyde kunder er viktig for oss! Vi vil med dette se om det er marked for å se på et lite "gruppekjøp", er interessen stor så kan vi fortsette med dette!

 

Tilbudet lyder som følger: Vår leverandør på bla oppgraderte vannpumper har gitt oss et godt tilbud. Men da med forbehold om minimum 20 pumper ved kjøp. Vi kan godt kjøpe 20 pumper å legge i hylla, men siden vi er så utrolig entusiastiske og snille :lol: gir vi dere muligheten til å kjøpe disse til innkjøpspris for å lodde stemningen litt!

 

Dette er 4wd vannpumper med 909/Gr.A spec. Disse vil koste 1599.- veil pris i vår nettbutikk! Men vi vil dele dette med dere for 1000.- pr stk. 

 

Vi kommer uansett til å legge disse på lager, men de som vil kan forhåndsbestille til 2/3 av prisen :) Hva sier dere?

 

Slik gjør vi dette:

 

Under "Restelåven" på www.909motorsport.no ligger det nå et produkt som heter "Produkt etter avtale" Denne kan benyttes som vanlig i vår nettbutikk, og gjelder det nevnte produktet. Skriv gjerne inn ditt FCN medlemsnr i kommentarfeltet ved bestilling, så legger vi deg inn i FCN`s kundegruppe med det samme. Men husk, dette tilbudet gjelder alle! Ikke kun betalende medlemmer :)

 

Leveringsdato er ennå uklart, men i løpet av februar skal dette være i boks. Så vi setter frist på dette gruppekjøpet til 12. februar :)

 

rkg4.jpg

 

Bedre utformet og maskinert impeller (For bedre flow), forsterkede lager samt tetninger.

Edited by 909MotorsportAS
Link to post
Share on other sites
Guest 909MotorsportAS

Da er det redigert inn litt mer håndfast info for de som er intr! Håper på stor interesse da vi gjerne kunne tenkt oss å fortsette med dette :)

Edited by 909MotorsportAS
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Guest 909MotorsportAS

Da må vi desverre meddele at dette gruppekjøpet er avlyst! Det har dukket opp endel info ang denne leverandøren som gjør at vi rett og slett ikke vil selge disse pumpene da det er kopi pumper! Vi vil ikke være kjent for å selge produkter som ikke holder mål og velger derfor å avslutte dette med umiddelbar virkning! Det har kommet håndfast informasjon om at disse produktene og mange andre er kina kopier som i ettertid er stemplet 909! Vi velger derfor å kutte ut disse pumpene og samtlige andre produkter fra denne leverandøren.

 

Beklager dette så mye! De som har forskuddsbestillt disse vil få pengene refundert i sin helhet! Om det heller er av interesse å bruke beløpet på andre produkter må vi kontaktes innen søndag 09.02.14.

 

Det vil også som plaster på såret sendes ut et gavekort pålydende 300.- til de som er berørt av dette!

 

Beklager!

Mvh Jo-Alexander

Link to post
Share on other sites

Jeg kjenner til hvordan de driver på, og hadde jeg visst det var der du fikk de ifra, så hadde jeg advart deg på det sterkeste. Har sett noen stygge eksemplar med deler derfra

 

Tar litt tid før ryktene sprer seg helt opp hit vettu :P Men vi håper vi fikk løst dette på en fornuftig og grei måte likevell :)

Link to post
Share on other sites

Tar litt tid før ryktene sprer seg helt opp hit vettu :P Men vi håper vi fikk løst dette på en fornuftig og grei måte likevell :)

 

Kom hvertfall unna før det var for sent da.  Søk litt på nettet så finner du noen fine eksempler på ATM opp gjennom tidene.

Er du heldig får du vel noen truende eposter derifra også, hehe.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Create New...