Jump to content

2015 Ford med fwd, rwd og kanskje 4wd?


and

Recommended Posts

Kom over disse ferske fra august 2014 http://www.roadandtrack.com/go/future-cars/ford-denies-nothing-about-focus-rs-says-its-doable og http://www.roadandtrack.com/go/future-cars/2016-ford-focus-rs-first-details-exclusive-insider-info

 

Ja vet rykter har gått i årevis nå uten at det ble mer enn forhjula, men nå ser det litt annerledes ut? Eller er det bare meg som er for mye gira om dagen :whistling:

 

Uansett det som er sikkert er at Mustangen kommer. 2.3L turbo som er snill på effekten med bare 310hk som er tunet for et lavt forbruk. http://www.ford.com/cars/mustang/trim/ecoboostfastback/

 

Basemodellen Mustang Ecoboost med manuell gir har vekt på 3532 lbs som er 1589,4 kg. Og en pris i Usa fra 25K usd.

Da blir det jo ikke noen mening med en fwd Focus RS på ca 350hk? I et Usa hvor du får en Focus ST fwd fra 23.6K og en Mustang Ecoboost rwd fra 25K usd.

Mustangen trumfer dette lett med 2 dører. 2dører er sexy om ingen visste det! Rwd og gigantisk stort ettermarkedsleverandører på alt av oppgraderinger til en billig dollar.

Og det samme i europa. Hvor skal en 350hk Focus fwd finne sitt marked og salgsfortjeneste når man kan velge billigere fwd eller rwd ST og Mustang? Eneste grunn til en dyr 5dørs Focus RS er jo hvis man trenger bakdørene og kan betale for 350?hk fabrikklevert med garanti. Og jeg er ikke der før på mange år inn i fremtiden..

 

Enn annen ting er jo nye Golf R som får bra med presseskryt og kanskje pusher Ford litt.

 

Og er dette snakket om et eget 4wdsystem et helt eget eller en tuning av Haldex? Og skal det dryppe nedover så blir det kanskje mulig å få en Focus 1.5 turbo med 4wd.

Edited by and
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Og japanske rykter fra mai 2014 på nye Mazda3 MPS http://www.themotorreport.com.au/58953/mazda3-mps-on-track-for-2016-debut-report De lager jo CX-5 så 4wd er jo ikke helt ukjent for de.

 

Nå er jo situasjonen slik at Focus ST selges i Nord Amerika og det gjør ikke de franske fwdekspertene som har klippekort på Ringen fwdtider.

Så å skryte på seg fwdrekorder i et stort Usamarked for hiperformance med billig bensin hvor Golf R, Impreza, Mazda3 MPS og en Usabygd Dodge Dart SRT alle skal få 4wd vil sette en fwd Focus RS på sidelinjen.

 

Dodge Dart er ikke et rykte, men en del av 5års planen fra Fiat Chrysler http://www.autoblog.com/2014/05/06/dodge-srt-dart-new-challenger-charger/

Så nå er det så mye hk i denne klassen at man kommer ikke unna 4wd lengre ser det ut som. Håper jeg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...