Jump to content

Fiesta black edition


GTI20

Recommended Posts

Hei dere her inne.. Nettopp fått meg en liten fiesta black edition. Lurer på eksos til denne.. som den er nå syntes ikke noe eksos overhode.. har veldig lyst på dobbelt anlegg dvs høyre og venstre side..

noen som vet hvor dette kan skaffes. er jo ikke store motoren i denne.. 1 liters 3 sylindre turbo og 140 gamp. så kjapp liten tass. men vil ha bedre lyd..

Link to comment
Share on other sites

Nei Fiesta er så liten at eksosrør på hver sin side bare ser "teit ut". Slikt var før kun for Vmotorer på langs og VW bobla. Tøft, men nå har jo selv en usportslig CRV eller RAV-4 CUV slik eksos så det er litt oppbrukt synes jeg.

Hva med noe slikt på bare en side fra feks Milltek?  http://www.millteksport.com/exhaust.products.cfm?variantid=1434 

 

1330.jpg

Link to comment
Share on other sites

Vet ikke hvem som selger Milltek i Norge. Dårlig side har de også uten bilder, men her ser du hva de forskjellige settene inneholder http://www.pumaspeed.co.uk/car-Fiesta-Mk75-Zetec-S-10-Ecoboost_1_325.jsp

Du kan velge mellom dempet eller høy lyd. Fra bare katalysator og ut eller komplett. Ville vel valgt det lyddempede hvis bilen sånn plutselig måtte innom biltrangsynet eller noen andre som ikke liker modifiseringer.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...