Jump to content

Anb. verksted (i Asker) knekt glødeplugg?


andy25

Recommended Posts

Hei. Har en 2010 Transhit Connect 110hk som trengte bytte av glødeplugger. Første pluggen knakk selvfølgelig og nå må jeg finne et verksted mellom Drammen og Oslo som har utstyr(grisepikk?) til å få ut resten av pluggen og muligens bytte resten av dem. Snapdrive i Asker trodde det ville koste ca. 3500kr bare for å få ut pluggen. Noen som vet om andre verksteder som kan anbefales til en slik jobb?

 

mvh.

Link to comment
Share on other sites

Ei stund siden jeg har vært borti dette, men tok ut en ved å gløde den opp, med induksjonsvarmer, stakk litt ut fra toppen, som jeg fikk tak i, med en spes pipe for pinneskruer eller knekkte bolter. Er ikke alltid man kommer til med slikt utstyr

Link to comment
Share on other sites

Glødeplugger kan være **** å få ut. Spraye på med rustløser/olje natta før og kjøre motor varm/varme opp godt før man begynner å skru. Skru halv omdreing ut og kvart inn osv.

 

Når den først er knekt men gjengene er hele er det flere muligheter. Er det mulig å sveise på en mutter eller liten pipe er vel kanskje det det enkleste. 3500kr er vel omtrent 2 arbeidstimer hos snapdrive?

-------------------------------------------------------------------

Escort MK5a, 91mod, 2.0 zetec

Link to comment
Share on other sites

Ford i Asker har en mekaniker som visstnok er flink med sveiseapparatet så jeg hører med han i morgen. Har også fått tips om at Motor-teknikk i Oslo har vært borti slikt før, noen med kjennskap til dem?

 

Jahrmann Motorteknikk gjør dette og forhåpentligvis på bilen min en gang til uka :)

Edited by andy25
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...