Jump to content

noe nytt (1981 Capri 2.8 RS Turbo)


bige

Recommended Posts

Dette er noe nytt i landet ja. Fikser en overskrift så vi finner igjen tråden til en senere anledning, og flytter den dit den hører hjemme i samme slengen.

 

Velkommen til til salgs andre steder for fortsettelsen på denne tråden.

Link to comment
Share on other sites

Finnes bare 155 stykker av disse, og nå er denne innenfor landegrensen. Så spørs det da om det blir kortvarig eller langvarig opphold.

Har inntrykket at samlerbiler i ordets forstand blir mer og mer gjeldene for europaproduserte Ford. Kanskje fordi vi blir eldre, og dette er biler som ikke lages lengre? Biler uten USBtilkobling, og annet dill som ikke er nødvendig for kjøregleden. Men 70-90tall bilene er likevel moderne nok med synkroring på girdrevene, og krefter nok til å holde følge med dagens trafikk. Så det trengs ingen startveiv eller kjøre omvei på søndagsturen fordi man kan lage kø.

 

Så er vi på kort eller langvarig opphold. Norge er et rikt land messes det om støtt og stadig, men er det mange nok med temperert 2 eller 3bils garasje i landet?

Har du kun gateparkering, uteparkering, blekkgarasje fra den gang man fikk kjøpt 12M som nybil, fjøs med løst tregulv, borettslaggarasje eller under i bygården så er ikke dette Caprien for deg.

Og den kjøpes ikke for å kjøres når den har så høy standard på restaureringen så dette er garasjepynt. Og for noen så holder det i mengder, men jeg må ha noe å kunne kjøre med så da blir det bruksbil, samlebil og kjørebil. 3 ting på engang det går ikke ble det sagt før løsningen ble lansert som Kinderegg.

Her kreves det penger disponibelt. Mer enn den vanlige nordmann har i det nybygde boligfeltet med enkel carport.

I tillegg skal man ha interesse for europeisk Ford fra 1981. Kundegruppen i Tyskland er litt større da selv om lønningene har stått stille de 10 siste årene der. At samlertrenden er stigende i Norge er bra for da hentes denne Caprien inn, men på dette nivået så kommer mye til å gå ut også.

Lite land gir lite marked.

 

Du klarte deg så langt? Da skal du få en link http://www.coys.co.uk/cars/1981-ford-capri-2-8-rs-turbo

 

Og var det dyrt så er dette nivået på 1979 3.0 RS http://www.coys.co.uk/cars/1979-ford-capri-3-0-rs-special

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...