Jump to content

Godkjenne til 2,3L V6


Recommended Posts

På generelt grunnlag så får man ikke såkalte «papirer» fra bilforhandler lenger. Ta kontakt med din trafikkstasjon og be om å få en forhåndssamtale med en i fra bilteknisk. Legg frem din plan om hva som skal gjøres og med hvilke deler. Det som er avgjørende i de fleste saker er at framaksellasten ikke overstiger det som står i ditt vognkort.Det er du som skal dokumentere og om det er noe greie på personen du spør så får du veiledning. Er du riktig heldig så får du mer detaljert info om personen har greie på Ford.

Normalt så er slike ombygninger ganske greit å få godkjent, men spør først, bygg etterpå. Det som forenkler er om bilen er fra 1970 eller eldre, da er den innunder en første kjøretøyforskriften som gir trafikkstasjonen litt større rom for tolkning.

Får du negativt svar så kontakter du Risløkka trafikkstasjon i Oslo, de er høyeste godkjenningsorgan og er mer i direktekontakt med trafikkstasjonene i slike saker. Det er også mulig å anke et avslag men da må du tilføre saken noe nytt/mer dokumentasjon. Dette er ikke en «how to» men mine erfaringer.

Hva som må byttes av deler på din bil kjenner jeg ikke til dessverre men det vet du vel kanskje selv. Om ikke, Finn ut av det før du kontakter trafikkstasjon.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...