Jump to content

trøndern

Gjest
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by trøndern

  1. Hmmm.disse skal være litt trange fra fabrikk.må bruke skrustikka for å 'jekke'de sammen
  2. Gammel tråd,men ble det skikk på det ? Har de snudd lageret rett vei ?
  3. Slett koden før du setter den fra deg.den kommer ikke igjen før etter noen tid
  4. P7_1 fins som 2.3 å den.så det burde ikke være noe problem i hele tatt.ingen fysiske forskjeller heller Å så lenge arvid indrehus fins blant oss .så er det bare å kontakte han.period
  5. ja vist pokkern.sitter her å roter med hue å blander med mondeon.sorry der altså
  6. da skulle det vel vært det på min å da ? kjede på min
  7. Men det er bare å smøre opp nøkkelhullet å bruke nøkkeln der da
  8. skal du først bruke singelgassere,så er flatslide gassere til snøscooter tingen.kortere å med mye bedre respons enn stempelgassere.det er en grunn til at de brukes i scooter,prøv å ta en i aksen.
  9. sitter den ikke i front ? hvis den gjør det er det en ganske grei jobb.
  10. forskjell fra vanlig sierra ? har en 5-6 stykker.
  11. hvis du mener chewy pickup så ja.hadde en ford 250 lariat.den gamle 7.3 den fikk jeg tak på snøen med.men understellet på amerikansk er altfor stivt for kupert norgesterreng.for her er allt terreng kupert.bare ute på parkeringsplassene til ikea det er flatt her i landet.sikkert fordi det er svensk.
  12. men for å si det sånn.amerikansk er rævva på vinterføre.har hatt tahoe.helt hjelpesløs på vintern.
  13. ok, kan det være en mulighet å borre opp ?kanskje sette borren litt på skrå for ønsket vinkel ?eller ødelegges forstøvingen ?
  14. hva ? forstår ikke ? søring. he he. blinke med lysa,bare med andre hendelen. alle disse dysene skal da være justerbar ? har ikke sett annet jeg. ?
  15. ta en hammer å slå ned dysa litt i karosseriet ?størst mulig hammer = best resultat.ting er ikke som før,da kunne man justere dysene med en tynn umbrako eller lignende.sorry ingen gode ideer før jeg får se problemet.hender jeg bare pulserer på hendelen hvis du skjønner hva jeg mener.
  16. har noen av de samme symptomene selv,men ikke plagsomt,så jeg har ikke sjekka ennå.men stort sett så er gjengangeren på eltrøbbel at det er noe dårlig jording ett sted.
  17. de noe tilårskomne connectene er vel egentlig nesten skuddsikker,så det er bare å finne en som ikke ser for ****** ut egentlig.
  18. har både mondeo 04 mod. og kuga 10 mod. ingen problemer så langt.hører noen sliter å ha fått mandagsbil mondeo,men det er bare sånn det er med andre biler å det. dynamohavari på gen 1 kuga er helt normalt.min gikk på de forhåndsspådde 50000, omtrent akkurat,men ellers bare fornøyd hittil.litt lite plass som nevnt,men vi er bare 2 så det går greit.mondeoen er nok den beste på langtur,da kugaen føles noe vinglete,sikkert pga akselavstand å brede dekk,skal prøve med smalere dekk til sommer,å da får vi se. personlig liker jeg å kjøre automat,men er ikke helt sikker på om jeg ville hatt det i disse bilene,stoler bare på gammel amcarkasser og mercedes der,men andre har vel gode innspill å komme med der tenker jeg,
  19. har en som er i deler.den kan ikke brukes til annet likevel da bærelagerbukkene mangler.men ser du er litt langt unna.
  20. vet at disse har en sykdom i stempla sine.blir vel oval høla de står i etterhvert som på noen modeller opel.kan være extrem skjørtbank rett å slett.
×
×
  • Create New...