Jump to content

dagblix

Gjest
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

About dagblix

  • Birthday 09/01/1980

Medlemsinfo

  • Bosted
    tønsberg
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    merqury5@hotmail.com

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    tønsberg
  • Interesser
    Lyd, musikk og bil stort sett.

dagblix's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. dagblix

    Kjøpe Mondeo

    Sørg for at de har lakk igjen på kanalene er mitt tips så knekker den ikke med det aller første. Ellers så vil alle slitedelene ha måttet vørr bytta for ca 50.000 siden eller være overmodne for det nå...
  2. dagblix

    KjøpeS-max

    Jeg ville sagt diesel ettersom du uansett skal ha med deg en del vekt og da er det greit med ca 130+ HK for at den skal orke seg opp i fart. Politikken kommer og går fortere enn jeg rekker å bytte bil ihvertfall. Det er veldig mange av disse på veien og en med automatgir og litt futt kan vel kjøpes rimelig nå både ny og brukt. Den utgående modellen vil naturligvis ha en skarpere prisfall.
  3. Hvis du har belte til midtsetet så vil jo stolen regulere hvor beltet treffer kroppen t ungen, men det hørtes ikke helt prima ut lell.
  4. Jeg ville da først sjekket om caliperen er helt død. Ta av hjulet og bruk en langt ting gjennom hullet der du ser klossen til å skyve tilbake stemplet igjen. Gjerne på begge sider. Sett på hjula og tramp hardt og mange ganger på pedalen til de har satt seg igjen. Om det er likt da så kan jo stemplet være fubar. Har litt det samme på min nå etter et skifte nylig, men ikke så ille. Noen ting vieker jo helt til man tar på dem. Bilen for eksempel.
  5. Takboks til Mk4 stasjonsvogn uten rails ønskes kjøpt. Vestfold østfold buskerud Telemark. http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/25/e911cc9d64a8b2ca0aed040cdf18d0da.jpg[/img][/img]
  6. jeg har 235/45/18 continental super contact ett eller annet og bruker nesten ikke gummi
  7. Jeg endte med å sette bilen inn på verkstedet som lå vegg i vegg med der jeg jobba da og fikk gjort hele skiten for 13500kr. Det var regreim, vannpumpe, service, EU og automatolje. Var litt penger men sparte meg masse tid og automatoleskiftet som var 2500kr alene VAR UTROLIG VERDT DET!
  8. Har satt på 225/45/17 Nokian Hakkapeliitta R

  9. Nå har jeg fått lagt Nokian Hakkapeliitta R piggfrie vinterdekk på disse 17x7,5" felgene. Jeg har debattert dimensjonen i lengdedrag med kompiser og alle syns jeg er kokko, men jeg kjører bare inni byen og litt på nye E18 med denne bilen så de dagene det er storm og behov for snøfres får jeg heller kjøre fiesteaen med piggdekk, men jeg tror at disse R dekkene har veldig gode egenskaper hvis det jeg har lest stemmer. Jeg kjøpte dimensjonen 225/45/17 og det ble ganske lavprofil ja, mer enn jeg trudde fordi det sto 235/45 på fra før av og nå ble det da litt lavere profil siden det er /45 er prosent av dekkets bredde, men det gjør meg ingenting. Tenkte bare jeg skulle vise dere åssen det ble, da jeg selv syns det var ganske fint. Ser at bilen kanskje fikk litt høy klaring i hjulbuen, men det er slik det var før jeg bytta fra de trege orginale 16" felgene uannsett. Bilen er jo ikke senka og det tror jeg ikke jeg kommer til å gjøre heller, men jeg setter nok litt større dimensjon dekk på sommerfelgene som er 18x8" felger, slik at de fyller hjulbuen bedre uten å subbe for ille. Autgrip i tønsberg heva på øyenbryna når jeg bestillte disse 225/45, men har vært veldig greie å ha med å gjøre. Det kosta 7900kr ferdig lagt om, og det syns jeg var helt greit.
  10. Hei grabbar Tenkte jeg skulle vise dere hvordan mondeoen ble seende ut etter jeg bytta fra /55/16x7,5 til 45/17x7,5. Det kan ikke være mange milimeter forskjell men jeg syns bilen ble så høy og klaringa i hjulbuen så stor. Så nå må jeg vel belage meg på å senke bilen pittelitt for å passe de 18" jeg skal kjøpe til helga, for da blir det vel land rover utseende på kjerra. Nå skal jeg lete i styling etter tips for minimal senking, noe jeg ikke klarer selv.
  11. Bra sett, det var feil det slik som jeg skrev i teksten på bildet, kanskje jeg burde slette bildet i tilfelle alle ikke er like oppmerksomme som deg: " La meg først si at det bildet som vises akkurat nå faktisk viser en koplingsfeil, jord(gul) og spenning (svart) er byttet om, men det er bare fordi jeg tok bildet før jeg sjekka manualen den siste og avgjørende gangen. Jeg skal bytte bildet, men bilsiden av kontaktene er sakens kjerne. "
  12. Her er hesten med stygge vinterfelger på
  13. jeg så linker til et par bra bruktdelbaser på denne siden: www.boltsirkel.no Min link
  14. Ja det er ikke det at jeg ikke vet om dette produktet, det var bare at de ikke hadde det på biltema akkurat når jeg trengte det så da laget jeg en løsning selv. I mellomtiden har jeg bestillt en komplett pakke med 1DIN-ramme, kabler og radioadapter for 175kr på ebay, men jeg hadde ikke tid til å vente på det og laget en egen løsning. Jeg er sikker på at det er folk der ute som har bruk for denne lista så jeg lar den ligge.
  15. Vitsen er at dette er det mange som har forespurt på nett og siden jeg måtte jukse litt selv så var det greit å notere seg løsningen og dele den, denne overgangen er ikke umiddelbart tilgjengelig hvor som helst, og selv hadde jeg ikke tid til å vente på ebaypakka mi. Selv vil jeg introdusere litt filtrering der inne for å kutte bassen til orginalhøyttalerene uten å måtte rulle av bassen på spillern, dette er pga mange spillere slik som min ikke har dedikert LFE utgang til sub og da er avrulling eneste måten å få spillt høyt uten å sprenge høyttaleren i kupeen.
×
×
  • Create New...