Jump to content

cosworth87

Gjest
  • Posts

    696
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

cosworth87's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. var jo en del faktafeil da.... Når kjørte de sedan cosworth i rallycross med 700 hester ? snakker vi dårlig research?
  2. bildet er vertfall uten verkstedet til klypen?? syykt rå bil
  3. sleng ut et par bilder da
  4. cosworth87

    Styling montering

    ser ut som en jobb utført av lillestrøm lakk og karosseri det der...
  5. cosworth87

    Datasprut

    pectel t2 er sekvensielt? er dyreste linken sekvensiell?
  6. har absolutt ingenting negativt å si om protrim. å saken til daniel som det vet en tabbe ble laget giga sytetråd om på veldig feil grunnlag er ordnet opp i få en meget god måte. kompetansen til vidar er 110% eneste problemet er telefon. da magnus som administrerer har 1 jobb til som busssjåfør. og vidar å de kan rett å slett ikke ta telefonen hele dagen da de har mye å gjøre.... bruk protrim. 99% sjangse for at du blir dritfornøyd. den 1% sjangsen for tull finnes vel hos alle i bransjen? grunnen til forskudsbetaling på custum deler er jo at plutselig bestemmer du deg for at du ikke vi ha de
  7. må vel ha bur? hvordan girkasse kjører du med?
  8. for gatebruk. å banekjøring iblandt med vanelige gatedekk er nok et bilstein sprint sett ell et koni sett med ahmed fjører det ebste du kan få... coilovers til samme prisen er ikke like bra.
  9. hvilken klasse kjører du i? hva er reglemanget? hva er tillatt av modifikasjoner. motor? understell? drivverk? bremser? og kun 2wd ell både 4x4 å 2wd?
×
×
  • Create New...