Jump to content

kermit racing

Gjest
  • Posts

    526
  • Joined

  • Last visited

About kermit racing

  • Birthday 09/20/1964

Medlemsinfo

  • Bosted
    askøy hordaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Recent Profile Visitors

4550 profile views

kermit racing's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Kan noen hjelpe her? Varmeapperat vifte og vindusvisker sluttet å virke samtidig. Sikringer er hele. Er der noen vanlige feil her,så jeg slipper å bruke tid på feilsøking.........
  2. Nei,nei det må du ikke gjøre. Er ikke sure oppstøt dette.Du får mange innputt fra forskjellige hold,som igjen gjør at vi alle lærer noe. Klart du kan kjøre med motoren din med 10%,men det er forskjellen mellom sylindrene du burde tenke på.Dette er ikke for å kritisere,men når motoren er ute,så er det ikke mye tid og penger å fikse det. Lykke til:-)
  3. fikk med seg det ja,og selvfølgelig er han ikke innteressert.......
  4. les DENNE som YB.Snakket nettopp med en som bygger slike motorer. Jeg spør: 10% blow by is that okey? ? svar: 10% fu*#"'#+ng h?!#ell, you know Arve somthing is seriously wrong........... Nettopp bremset en 930 bhp yb med s/d alublokken. 1/2 psi trykk i bunn (leses riktig EN HALV PSI )
  5. hvorfor skal denne motoren "kaste"noe mer olje en andre motorer?
  6. selger min scorpio 24v,da suget etter 4x4 cosworth vinterbil er for stort. Scorpioen er kjøpt hos mr.scorpio på forumet her.gå til side 7 i "ford selges"der ligger endel bilder og innfo. pris: 27 000- ferdig EU godkjent.
  7. ja.6lange studs og orginale strekkbolter på hjørnene holder ihvertfall nede en topp som får fri lading fra en RS 500 T4 helt til 8400omdr.Min mening er:12/9 eller arp eller hva det nå kalles er en dårlig løsning. Ref.alle blokker som en ser etterhvert med gjengepartiet på vei opp.Samme motor har liten åndetank med to utluftinger.en på hver side av blokken,med retur i bunnpanne.utluftingen fra tanken er knusk tørr og ingen spor etter olje.
  8. hvorfor bruke arp sammen med lange studs?
  9. Grattis,hvor mye regner du med at motoren yter i sierraen din?
  10. Ingen som har vinge eller komplett luke?
  11. Ja,det er alltid et håp.
  12. Nei,det er nok biler her nå. Kammerat som har importert en fra Sverige med feil vinge på (cosworth) Skal begynne å selge unna litt jeg. Rs focusen og scorpioen skal vekk etterhvert
  13. ønsker å kjøpe XR4i vinge. Komplett luke med vinge også aktuelt.
×
×
  • Create New...