Jump to content

gjelsvik

Gjest
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Norge
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

gjelsvik's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Fikk ingen feilkoder på min når jeg blokkerte den. Jeg har 90hk 1.6tdci, 95hk har en litt annen motor, så det er mulig det er mer kresen.
  2. Deler finnes på ebay. Jeg kjøpte alt der bortsett fra ledningsnett, det kjøpte jeg på R/S. Guide finnes på fordownersclub.co.uk Største problemet er å få ny ASBUILT.DAT fil til bilen din, med riktig koding for BT/USB. Deretter må du til Ford, evt få noen som har IDS til å laste opp filen til bilen din.
  3. Den mutteren skrur seg ut pga at akslingen skjærer seg og blir stående stille. Greit at det er egne prosedyrer for turbobytte, i dette tilfelle består de av å rengjøring hele oljesystemet i motoren, men jeg skulle gjerne likt å visst hvorfor disse motorene har så lett for å få guffe i olja. Er det virkelig bare lekkasjen i injektorene som brenner olja i toppen slik at den blir tykk? Min turbo er foreløpig fin, men vil gjerne være føre var, og ha en bil man kan stole på.
  4. http://www.theturboguy.com/uploads/1/0/3/5/10358883/api-presentation_1.6_hdi_carbon_issues-3-2.pdf Se på bildene i linken over. Er vist en del av disse som raser pga tette oljekanaler.
  5. Hva slags deler tenker du på? Originaldeler må du nok til forhandler, ellers får du mye på pumaspeed og ebay.
  6. Interessert om de ikke er solgt.
  7. Pen bil! Hva heter felgene?
  8. Fiesta ST er vel omtrent det du beskriver bortsett fra sugemotor og bredding. ( men det trenger du vel strengt tatt ikke?) Alternativet er å kjøpe en kjip std fiesta og levere den til ohlsberg.
  9. Enkleste er å sjekke om du har 6 eller 9 nummertaster. 6=kun aux, 9=aux+BT. USB kan også ettermonteres. Min kom med bare aux, har oppgradert til full pakke med BT og USB.
  10. Flere her som har Mk7 som har "gjort" noe med de? I england er det et par forum, og et ganske stort miljø rundt disse bilene, men her til lands finner jeg utrolig lite. Ikke noe kult på finn.no, nesten ikke deler på huggern osv. Kjøpte for kort tid siden en 2009 Mondeo til samboern, ble så imponert over den, så det ble en ford når jeg skulle ha "ny" pendlebil til meg selv. Endte opp med en "Econetic" som kom nesten uten utstyr. Så nå er både stereo, skjerm, blåtannmodul og div annet på vei fra ebay. Flere som har fiesta her med planer?
×
×
  • Create New...