Jump to content

Lompe

Gjest
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

About Lompe

  • Birthday 12/21/1987

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Akershus

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Lompe's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Hei, Har du tåkelys til cossiefanger og, eller lister til cossi sendan?
  2. Hei, Har du tåkelys til cossiefanger og, eller lister til cossi sendan?
  3. har en brukt, mansjettene er hele og tette, men ikke nye. Kunne vært greit å sette på nye mansjetter når man først har den løs.
  4. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=27145195 Du kan kjøpe min turbo. Tenker den er fin på 6'r motor. Kan få med starten på downpipe og starten på egenlagt eksosflens.
  5. Bruker opp siste rest sommedekk før vinteren kom: På vei til Spark-VM utfor i Hurdal:
  6. Jeg har en garret t3 turbo som jeg hadde tenkt tilå bruke på sierran min, men droppa prosjektet. Du kan se på den hvis du vil, bor i eidsvoll.
  7. Jeg har en bakfanger. Den er ikke strøken men den er billig;) Kan sende bilde av den hvist det er int. Standard bakfanger som har litt sprekk.
  8. Har også gummispoiler. Holder til i Eidsvoll. PM hvis det er int.
  9. Lompe

    reg reim

    Her er reimhjulet mitt: Hvilket tenningsmerket burde jeg stille meg inn på?
  10. Lompe

    reg reim

    Et siste spm som er kjekt å vite. Sikkert bra å ha i denne tråden for de som skal gjøre samme prosedyre på sin bil. Det gjelder timinga til tenninga. Jeg holdt på litt i går, hadde frem tenningspistolen og løsna fordeleren og koblet ut vakumet som går inn på "hjernen". Jeg ser hvor merkene skal være mot, men hvilket av de merkene skal jeg bruke? Har skjønt at 8 grader fortenning er er grei sak? Hvor er 0 punktet og hvor mye går den ned for hver strek?
  11. Lompe

    reg reim

    Hehe.. Ja, kan vel være glad for det. Er ikke så ofte jeg er glad jeg har vanlig OHC isteden for cossiemotor;) Men nå starter den.
  12. Lompe

    reg reim

    Låt ikke helt sunt det der.
  13. Lompe

    reg reim

    Wow... ikke rart den ikke fyrer. Dere er til massiv hjelp folks. Tusen takk. Da blir det å time om kammen, så får man tro at den starter. Denne tråden har vært til stor hjelp.
  14. Lompe

    reg reim

    Mange gode tips her ja. Men jeg har litt problemer enda. Bilen starter ikke med ny reim.. Det jeg har gjort er å følge denne siden her: http://www.fordcaprilaser.co.uk/timing-belt.htm Så har jeg sett at toppdekselet har 2 merker, en på høyre og en på venstre side, for timing av kam. Hva skal man bruke her? Jeg har gjort det slik at jeg har timet den med merket til venstre, og at eksosventilen er åpen når stempelet er på topp. Jeg har også satt tenninga slik at rotoren peker på der hvor tennplugg nr 1 er. Sylinder 1 er nærmes radiatoren? Vrir om nøkkelen og det bare spruter bensin opp av forgasseren. Og starteren går alt for lett rundt. Som om den ikke har motstad/komp. Men når jeg tok av regreima, endra timingen på kamen slik at den stod på høyre timingmerket gikk starteren rundt med vanlig fart. Men starter ikke. Hva gjør jeg galt? Skal kjøpe komptester til å ha i plugghølet denne uka for å dobbeltsjekke ventiler og stempelringer, men det var ikke olje på toppen av stempelet som jeg reagerte på. Takker alle for innspill og hjelp...
×
×
  • Create New...