Jump to content

Kjellcorp

Gjest
 • Posts

  1114
 • Joined

 • Last visited

Medlemsinfo

 • Bosted
  Oppland\raufoss
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

 • MSN
  km.ringstad@gmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Gjøvik

Kjellcorp's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

 1. er litt nysgjerrig på hva en sånn remapping egentlig går ut på iforhold til å chipe en bil. har chipet min med dte boks, er nå meget fornøyd med den som utgjorde 20+ hk. er betraklig mindre forbruk.
 2. er som det har blitt skrevet, er ikke "bare" å sette den inn. jeg kjøpte 08 mondeo med navi i spilleren, kjekt og ha, stilrent osv. men tok den ut ettersom det ikke er dab. men får sånne spillere /m navi i dab også. koster noe mer, men penere(facelift utgaven tror jeg?) vet ikke om det må programmeres noe mtp at man kanskje må aktivere noe der ettersom det er klimastyring osv "i skjermen". men dette vet sikkert noen andre.
 3. gjorde det på min, begge sider. varmet opp så lenge med biltema brenneren. panket og slo. varmet litt til og dro på med lat manns armen. kom sakte med sikkert i starten til den var skrudd ut litt. ; )
 4. reservedeler24.co.no slår aldri den siden på pris etter min mening. kjøpte ting derifra ofte. om du titter innpå der, og finner noen deler, så er det greit å sammenligne delene med meca siden.
 5. synes virker litt høyt ja,. min mk3 bensins gikk på ca 07 på langkjøring med 3 voksne i bilen etter harry tur. synes det er også litt mye, men skal sies at jeg var vandt med dieselbil som gikk på 0,5.
 6. kondolerer så mye. ufattelig trist.
 7. som topic sier, så ønsker jeg å kjøpe hylsa som sitter på oljekjøleren til 4wd.
 8. har komplett bakstilling med sveist sperre om det skulle være ønskelig. bakstillinga er komplett og kommer ifra lat.
 9. koster dessverre fort mange tusen om man ikke har kontakter som eks har div deler og kan for eksempel plane toppen. derfor må man tenke langsiktig å kjøpe div deler når det er billig hehe
 10. det der var virkelig snasent...
 11. hva med justerbart kamdrev rs1000 ?
 12. Det finnes 1000 tråder om dette, så anbefaler å søke litt. men kvasskam, eksos, topp, osv er en ting å se på når du skal ha litt mer power, turbo er goså en løsning.
 13. Kjellcorp

  Tankmåler...

  kan ikke være noe med signal kablene som du har koblet på flottøren da?
 14. hoho. burde kanskje ha pusset øya og sjekket datoen når du spurte
 15. husker jeg rikktig så er det bare å skru ut 8 bolter og løsne to stk. men dette er faktisk ikke så vansklig som det kan høres ut for når folk nevner bakstilling. har du gjort engang så blir det så lett som å bytte olje på bilen. hehe bremse væsken ville jeg ha byttet. gjør det vær gang jeg har vært ute med noe som har med bremser å gjøre. mest pga at jeg har innvistert i denne: http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Verktoy-og-verkstedutstyr/Bremser/Bremselufter-trykkluftdrevet-191577/ Annbefals på det sterkeste, alt blir så mye lettere ;P
×
×
 • Create New...