Jump to content

granadaghia

Gjest
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

About granadaghia

  • Birthday 02/26/1977

Medlemsinfo

  • Bosted
    Møre og Romsdal
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Ørsta

Recent Profile Visitors

3894 profile views

granadaghia's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Kobla på batteriet på scorpio cosworthen etter vinterdvale. Tenkte å sjekke om alt fungerte......desverre et par ting som ikkje virka =( 1: Takluka stoppar ikkje mellom vipp funksjon og fram/bak. Vippar ned ruta men fortsetter bakover og skal late igjen luke so går den i vippe posisjon. 2: Kupevifta virkar kun på "3".....1-2 er død. Nokon med tips kva som kan vær gale??
  2. "Skriveleif" på første innlegg....meinte boa, ikkje bob
  3. Lurte på kva oljetype som er å annbefale å kjøre på motoren på dinne boa-motoren? Og kor får en tak i filter til automatkassa,a4ld? Søkte på ebay men usikker på korleis filteret ser ut.
  4. Finnes det forsterka registerkjede og strammere som kan vær greit og montere på slik type motor når det skal skiftast??
  5. Lurte på om det er nokon med erfaring i å bytte heile den bakplata som lyktene er festa i på granada mk2s2? Er rust i nedkant bakover i bagasjerommet slik der er hull i plata.....lurte på om det er bedre å skifte komplett plate enn å skifte mange små biter.
  6. granadaghia

    boa-ecu?

    Lurte på om der er forsjellige typer ecu-hjerner til en scorpio 2.9 24v boa motor?
  7. Greit å legg imellom skiver feks....men synst berre at når en kjøper foringer som skal passe så skal det også passe UTEN å modifisere nåke da. Ikkje problem å legge imellom skivene da men litt prinsipp berre.
  8. Monterer poly foringer der eg også no......får en avstand frå foringane og inntil "hylsa" i opphenget på begge sider...........kva skal eg gjer???????
  9. Lurte på korleis kombinasjonen 2.8i turbo er vist en har automat (c3)?? Lyst på litt meir effekt i granadaen og har både en 2.8/2.8i liggandes og lurte på å montere turbo på. Men vil gjerne beholde automaten i ghiaen. Dumt med 2.8i turbo+automat eller???
  10. Prøvde å vær seriøs her eg da men.....
  11. Nåken som veit kven denne "staff" er her på forumet? Mail adresse feks?
  12. Nåken som har slik motor å selge,helst med automat. En komplett motor og som ikkje er ihel kjørt.
  13. vil det gi nåke effekt økning da i tilfelle? er det liksom vits i å skifte? veit ikkje kva type i-kam det e da.
  14. Lurte på om kor det er å montere trimkam frå en 2.8i motor i en 2.8 forgassar motor?
×
×
  • Create New...