Jump to content

granadaghia

Gjest
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

About granadaghia

 • Rank
  Ford
 • Birthday 02/26/1977

Medlemsinfo

 • Bosted
  Møre og Romsdal
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Ørsta
 1. Kobla på batteriet på scorpio cosworthen etter vinterdvale. Tenkte å sjekke om alt fungerte......desverre et par ting som ikkje virka =( 1: Takluka stoppar ikkje mellom vipp funksjon og fram/bak. Vippar ned ruta men fortsetter bakover og skal late igjen luke so går den i vippe posisjon. 2: Kupevifta virkar kun på "3".....1-2 er død. Nokon med tips kva som kan vær gale??
 2. Nåken med granada i Harstad?
 3. "Skriveleif" på første innlegg....meinte boa, ikkje bob
 4. Lurte på kva oljetype som er å annbefale å kjøre på motoren på dinne boa-motoren? Og kor får en tak i filter til automatkassa,a4ld? Søkte på ebay men usikker på korleis filteret ser ut.
 5. Vurdera å selge min 2.8 injection,recaro,el vindu framme, el takluke. Bil virkar og går men litt rust. Selgast ikkje under 15tusen. Henvendelse på mail pga gåen tlf.. Stian.fylling@yahoo.no
 6. Finnes det forsterka registerkjede og strammere som kan vær greit og montere på slik type motor når det skal skiftast??
 7. Lurte på om det er nokon med erfaring i å bytte heile den bakplata som lyktene er festa i på granada mk2s2? Er rust i nedkant bakover i bagasjerommet slik der er hull i plata.....lurte på om det er bedre å skifte komplett plate enn å skifte mange små biter.
 8. granadaghia

  boa-ecu?

  Lurte på om der er forsjellige typer ecu-hjerner til en scorpio 2.9 24v boa motor?
 9. Greit å legg imellom skiver feks....men synst berre at når en kjøper foringer som skal passe så skal det også passe UTEN å modifisere nåke da. Ikkje problem å legge imellom skivene da men litt prinsipp berre.
 10. Monterer poly foringer der eg også no......får en avstand frå foringane og inntil "hylsa" i opphenget på begge sider...........kva skal eg gjer???????
 11. granadaghia

  2.8i turbo?

  Lurte på korleis kombinasjonen 2.8i turbo er vist en har automat (c3)?? Lyst på litt meir effekt i granadaen og har både en 2.8/2.8i liggandes og lurte på å montere turbo på. Men vil gjerne beholde automaten i ghiaen. Dumt med 2.8i turbo+automat eller???
 12. Prøvde å vær seriøs her eg da men.....
 13. Nåken som veit kven denne "staff" er her på forumet? Mail adresse feks?
 14. Nåken som har slik motor å selge,helst med automat. En komplett motor og som ikkje er ihel kjørt.
×
×
 • Create New...