Jump to content

Sierrakaren

Gjest
 • Content Count

  1841
 • Joined

 • Last visited

About Sierrakaren

 • Rank
  Ford RS
 • Birthday October 8

Medlemsinfo

 • Bosted
  Sogn og Fjordane
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Interesser
  Bil Båt osv....

Recent Profile Visitors

7474 profile views
 1. Vist han må ha den vinga for og få bilen planta til bakken vil eg aldri ha sett min fot i den bilen.....
 2. Ta inn og ut tomgangsregulatoren 2-3 ganger og se om det hjelper menst motoren går
 3. Vell det er jo åpent for alle så vist ikkje hadde skrevet mulig nord så er det egentlig ikkje for alle? Har ikkje mulighet før 14 september iallfall.
 4. Utstilling og matbit må vell vere mulig? Er ikkje så veldig kjent i odda men er vell noken som har forslag? Cosworth123 kor er du ifrå?
 5. Hei, planlegger eit ford treff som er utenom fordclub. Det blir postet her men er ikkje via fordclub, er selfølgelig åpen for alle. Det som var planen var og møtest i odda, då er det ein distanse som er ca lik for dei fleste, sørlendinger, øst, vest og mulig nord? Har hatt ein dialog med Arreis78 og komt opp med dato og plass i odda den 10 august. Ka tenker folk om det? Er det interesse? Mvh sierrakaren
 6. Det er faktisk meget fornuftige ord tommelom93. Kunne heller satset hardt på Hydrogen og ikkje på miljøfarlige batteri.
 7. Har altid hatt lyst og prøve messinglokk. Blir altid tæring uansett. Derfor eg fant ut av og berre bytte tennplugger og fordelerlokk og rotor en gang i året billig enn og gå for andre "høykvalitets" deler
 8. Så denne har messing? Skal vere enig med at messing leder bedre men har rotor i messing og må bytte 1 gang i året ca. Men har kanskje for heftig tenningsanlegg for rotor og fordelerlokk.
 9. Eg er interessert i det caprimaniac vist du har det endå
 10. Hei, ønsker og kjøpe kam i god stand. Haster! Hordaland eller sogn og Fjordane Mvh sierrakaren 95159129
 11. Ser ut som den eg har er 4 lags og, heilt lik den siste som du sendte link på. Samme merke og. Den 3 lags er den 3 lag med stål og 4 er 4 lag? Og ikkje det som er i mellom ytre lagene?
 12. Okey, bestilte ifrå burton power. Står kun wrc multilayer headgasket. Ingen aning om kor mangen lag den er.
 13. Koffør ikkje? Er mer holbart enn orginalt og holder bedre toppen javn og fin. Så du sier wrc er tommel opp?
 14. Arp boltene er vell kun ein fordel og bytte til såvidt eg kan se. Men då ha det seg sånn at wrc pakningen bare streiker når man minst venter det?
×
×
 • Create New...