Jump to content

Sierrakaren

Gjest
 • Content Count

  1857
 • Joined

 • Last visited

About Sierrakaren

 • Rank
  Ford RS
 • Birthday October 8

Medlemsinfo

 • Bosted
  Sogn og Fjordane
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Interesser
  Bil Båt osv....

Recent Profile Visitors

7678 profile views
 1. Blir ikkje det samme om ein lukker alle dørene? Det dinger på alle dørene når lysa står på. Var etter bilen stod i 1 måned uten batteri i garasjen det begynte, litt usikker på om dette blir mangel på eu og. Kan sette på lyset framme og bak manuelt uten rele.
 2. Ingen som vet korfor kupelyset lyser konstant?
 3. Tar opp denne igjen, styrer microbryteren i døra lysa og? Lyser konstant i kupe og må ta releet skal det slukke. Indikerer at alle dørene lukkest på displayet og "dingeren" fungerer. Vil kjøpe og nytt relee, noken som har delenr evt eit alternativ?
 4. Ingen som har prøvd den limen ifrå garasjen?
 5. Skal prøve wurth sin, korleis er den med lagring? Veldig ofte eg skal berre ha ein liten dasj og blir liggende. Loctite sin var boss etter kun 2 dager... Tec7 er eit fantastisk stoff men ikkje til hardplast over tid 😁
 6. Hei, såg på gamle episoder av garasjen og der kom eg over ein 2 komponent lim som herder på 30 sekunder, lagd for og lime plastikkdeler. Er det noken som veit kor ein får tak i denne? Evt erfaringer med den? Og finst det andre gode alternativer? Etiketten var gulgrønn og blå. Hadde også ein spray som og var imponerende.
 7. Nei! Håpte på at skulle bli noken utgaver til. Skal iallefall sikre meg ein 2019 modell før det blir forseint. Er knallgode biler, skjønner ikkje heilt koffør den skal fases ut....
 8. 9,9 millioner tonn CO2 frå biler i norge. 25 millioner tonn frå vulkanen etna årlig, bekymret for miljøet nææh. Eller har dei funnet ein måte og suge opp den co2en? Og kor i *#@*"#@$ er co2 regninga til etna????
 9. Men er ikkje det politikerene gjør då? Tenk lokalt og ikkje globalt?
 10. Uansett kor man lader den elbilen man har nå i bergen så er det på fossilt brennstoff. Var faktisk på nyhetene at er masse forbruk av strøm, blant annet lading av elbil. Så nå må nok elbilene jaggu regne co2 og i tillegg til kilowatt. Bkk har for lenge siden sagt det må flere linjer inn til sentrum grunnet elbiler belaster nettverket vesenlig, kan bli morro og sjå korleis dette vil utvikle seg i bergen når alle har elbiler.
 11. Var ikkje det ein her inne på forumet som godkjente med 320 hk med wolf papirer??? Men uansett, går ikkje det an og sende inn til vegvesenet om og få godkjenne effektøkning? Dei har vell svarene på ka som må til.
 12. Det blir jo asfaltslitasje og svevestøv, salt og annet dritt som blir liggende i veien selv om det kun er elbiler som kjører i byene. Er jo ikkje blitt noke bedre etter elbilene kom så skjønner ikkje opplegget. I år er det ekstremt med skitt i veien og eg teller flere elbiler enn fossilt.
 13. Kor mykje trim snakker vi om? Såvidt eg kjenner til er det kun 320hk som man kan få godkjent i vognkort. Wolf sine utgaver hadde det i hk og då er det mulig og få til. Hadde wolf bilene større bremser enn standard?
 14. Og den aksen sliter alvorlig på asfalten, ingen som nevner det oppi miljøet. Tesla har ikkje forbedret seg, vist man søker rundt om er det alvorlig med feil på lakk, karosseri, oppheng. elektriske og batteri. Bror min fekk ei klikkebyge og kjøpte ein sånn sak, er det verste lakkfeil eg har sett på ein bil før. Heldigvis kunne dette kurerest og han solgte den og kjøpte Chevrolet 6,2 liter diesel. Jo mindre bensin og diesel som blir brukt her i landet jo mer blir eksportert. Er fakta, kun klimaet her til lands som får "god samvittighet"
 15. Eg skal støtte elbiler den dagen dei finner opp eit batteri som kan produserest faktisk miljøvennelig og kunne ha ei rekkevidde på 1000kilometer minst. Fatter dei ikkje at dei sinker resten av trafikken og man mister alt av økonomisk kjøring? Gjer meg absolutt ingenting at folk vil ligge i 60 i 80 sonen men for guds skyld slipp folk forbi! Blir rasforbanna av det elbilstatus tullet. Problemet er at det er kun fokus i byer, resten av norge er ikkje på miljølista. Legg om motorveier utav sentrum og forby biler. Er ein av dei små tinga ein må ofre når ein skal bu i ein by.
×
×
 • Create New...