Jump to content

Sierrakaren

Gjest
 • Content Count

  1850
 • Joined

 • Last visited

About Sierrakaren

 • Rank
  Ford RS
 • Birthday October 8

Medlemsinfo

 • Bosted
  Sogn og Fjordane
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Interesser
  Bil Båt osv....

Recent Profile Visitors

7597 profile views
 1. 9,9 millioner tonn CO2 frå biler i norge. 25 millioner tonn frå vulkanen etna årlig, bekymret for miljøet nææh. Eller har dei funnet ein måte og suge opp den co2en? Og kor i *#@*"#@$ er co2 regninga til etna????
 2. Men er ikkje det politikerene gjør då? Tenk lokalt og ikkje globalt?
 3. Uansett kor man lader den elbilen man har nå i bergen så er det på fossilt brennstoff. Var faktisk på nyhetene at er masse forbruk av strøm, blant annet lading av elbil. Så nå må nok elbilene jaggu regne co2 og i tillegg til kilowatt. Bkk har for lenge siden sagt det må flere linjer inn til sentrum grunnet elbiler belaster nettverket vesenlig, kan bli morro og sjå korleis dette vil utvikle seg i bergen når alle har elbiler.
 4. Var ikkje det ein her inne på forumet som godkjente med 320 hk med wolf papirer??? Men uansett, går ikkje det an og sende inn til vegvesenet om og få godkjenne effektøkning? Dei har vell svarene på ka som må til.
 5. Det blir jo asfaltslitasje og svevestøv, salt og annet dritt som blir liggende i veien selv om det kun er elbiler som kjører i byene. Er jo ikkje blitt noke bedre etter elbilene kom så skjønner ikkje opplegget. I år er det ekstremt med skitt i veien og eg teller flere elbiler enn fossilt.
 6. Kor mykje trim snakker vi om? Såvidt eg kjenner til er det kun 320hk som man kan få godkjent i vognkort. Wolf sine utgaver hadde det i hk og då er det mulig og få til. Hadde wolf bilene større bremser enn standard?
 7. Og den aksen sliter alvorlig på asfalten, ingen som nevner det oppi miljøet. Tesla har ikkje forbedret seg, vist man søker rundt om er det alvorlig med feil på lakk, karosseri, oppheng. elektriske og batteri. Bror min fekk ei klikkebyge og kjøpte ein sånn sak, er det verste lakkfeil eg har sett på ein bil før. Heldigvis kunne dette kurerest og han solgte den og kjøpte Chevrolet 6,2 liter diesel. Jo mindre bensin og diesel som blir brukt her i landet jo mer blir eksportert. Er fakta, kun klimaet her til lands som får "god samvittighet"
 8. Eg skal støtte elbiler den dagen dei finner opp eit batteri som kan produserest faktisk miljøvennelig og kunne ha ei rekkevidde på 1000kilometer minst. Fatter dei ikkje at dei sinker resten av trafikken og man mister alt av økonomisk kjøring? Gjer meg absolutt ingenting at folk vil ligge i 60 i 80 sonen men for guds skyld slipp folk forbi! Blir rasforbanna av det elbilstatus tullet. Problemet er at det er kun fokus i byer, resten av norge er ikkje på miljølista. Legg om motorveier utav sentrum og forby biler. Er ein av dei små tinga ein må ofre når ein skal bu i ein by.
 9. Vell etter min mening så er det litt feil fokus på elbiler, ja selvfølgelig er det jo meir klimanøytralt der og då. Men når det er barne arbeidere som graver ut det drittet som er i batteriene så mister hjernen min litt bakkekontakt. Det er enorme store mengder med stoff som må til for og produsere batteri og det er ingen som skriver noke som helst når batteriet skal resirkulerest igjen. Enn så lenge ein ikkje ser på det heile bildet med produksjon og frakt og destruering er ein fossilbil meir miljøvennlig. Er det noken som har svaret på koffør alle elbiler ligger i 70-75 i 80soner? Blandt annet tesla som er dei kjappeste? Ironisk?
 10. Vist han må ha den vinga for og få bilen planta til bakken vil eg aldri ha sett min fot i den bilen.....
 11. Ta inn og ut tomgangsregulatoren 2-3 ganger og se om det hjelper menst motoren går
 12. Vell det er jo åpent for alle så vist ikkje hadde skrevet mulig nord så er det egentlig ikkje for alle? Har ikkje mulighet før 14 september iallfall.
 13. Utstilling og matbit må vell vere mulig? Er ikkje så veldig kjent i odda men er vell noken som har forslag? Cosworth123 kor er du ifrå?
 14. Hei, planlegger eit ford treff som er utenom fordclub. Det blir postet her men er ikkje via fordclub, er selfølgelig åpen for alle. Det som var planen var og møtest i odda, då er det ein distanse som er ca lik for dei fleste, sørlendinger, øst, vest og mulig nord? Har hatt ein dialog med Arreis78 og komt opp med dato og plass i odda den 10 august. Ka tenker folk om det? Er det interesse? Mvh sierrakaren
 15. Det er faktisk meget fornuftige ord tommelom93. Kunne heller satset hardt på Hydrogen og ikkje på miljøfarlige batteri.
×
×
 • Create New...