Jump to content

Sierrakaren

Gjest
 • Content Count

  1891
 • Joined

 • Last visited

About Sierrakaren

 • Rank
  Ford RS
 • Birthday October 8

Medlemsinfo

 • Bosted
  Sogn og Fjordane
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Interesser
  Bil Båt osv....

Recent Profile Visitors

7789 profile views
 1. Er det mulig for meg som ikkje har Facebook kan få lese denne saken?
 2. Ønsker og kjøpe dørtrekk fremme til cosworth 90 mod. Grå type og helst med orginalgitter til høytalere men går fint uten og vist hullet ikkje er sagd større. Høyrer til i solund så fordel om det kan sendest men kan hente i Bergensområdet. Pm eller sms på 95159129 På forhånd takk Mvh Sierrakaren
 3. Då har eg funnet feilen. Reelet var ødelagt, kjøpte like godt nytt relee og sensoren i døra for og vere sikker. Nå funker alle dørene på sensor og alt av lys fungerer bortsett frå førerdør. Bryteren er sjekket og har følgt ledningen iallefall 60 cm opp inn i dasjbordet og har ikkje funnet brudd. Er det noken som veit kor denne ledingen går? Ifølge tegningen er denne koblet med døra bak som fungerer. Følge den så langt inn i dasjbordet eg klarte men har ikkje lyst og plukke ut dasjen kun pga denne feilen, håper feilen ligger i andre enden. Men hvor er andre enden?
 4. Har du eit annet batteri du kan prøve? Har vore borti at ei celle er dårlig på batteriet sånn at lys fungerer normalt men man får ikkje start. Det kan lage litt krøll med og få sånne feilkoder
 5. Har sånne matter i pickupen og heilt ærlig så har eg ikkje mykje sansen for dei. Har hatt gummimatter lenge no og vil over til tøymatter 🙂
 6. Okey? Ka er det du søker på? Har sierra lagret søk på finn men har ikkje fått med meg noke...
 7. Noken som har greie på dørmatter til sierra? Finner ingenting på ebay...
 8. Mulig og få testa dette releet? Når tar ut releet slår lysa seg av, setter eg det inn igjen lyser kupelysa men slår seg aldri av. Samma om eg låser bilen og.
 9. E lund i bergen skaffer utruleg mykje. Både lager og kjede og reimer. Men du må nok ringe. https://www.elund.no/tilbud Skal ikkje sei det sikkert men trur reima frå ein audi s4 b5 har samme mål som du skriver.
 10. Oh my, den p100 fekk eg skikkelig lyst på! 😁
 11. Hei, viste ikkje kor skulle putte denne eller kem som har noe med dette og gjøre. Fekk ein personlig melding fra "linna" ang noke pornogreier og med link. Greit og informere før ein stakkar trykker på dette virusgreiene.
 12. Biltema, like god kvalitet som alle andre batteri. 4 års garanti tid og tåler ganske mykje juling.
 13. Flott 🙂 6434052 FORD. 550kr for nytt relee på ebay. Er det noken som har bilde av brukermanualen til sikringringer og rele framme i motorrom? Har ingen oversikt kor det skal lengre det releet, drog det bare ut ettersom det tappet batteriet flatt.
×
×
 • Create New...