Jump to content

granadaghia

Gjest
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by granadaghia

  1. Kobla på batteriet på scorpio cosworthen etter vinterdvale. Tenkte å sjekke om alt fungerte......desverre et par ting som ikkje virka =( 1: Takluka stoppar ikkje mellom vipp funksjon og fram/bak. Vippar ned ruta men fortsetter bakover og skal late igjen luke so går den i vippe posisjon. 2: Kupevifta virkar kun på "3".....1-2 er død. Nokon med tips kva som kan vær gale??
  2. "Skriveleif" på første innlegg....meinte boa, ikkje bob
  3. Lurte på kva oljetype som er å annbefale å kjøre på motoren på dinne boa-motoren? Og kor får en tak i filter til automatkassa,a4ld? Søkte på ebay men usikker på korleis filteret ser ut.
  4. Finnes det forsterka registerkjede og strammere som kan vær greit og montere på slik type motor når det skal skiftast??
  5. Lurte på om det er nokon med erfaring i å bytte heile den bakplata som lyktene er festa i på granada mk2s2? Er rust i nedkant bakover i bagasjerommet slik der er hull i plata.....lurte på om det er bedre å skifte komplett plate enn å skifte mange små biter.
  6. granadaghia

    boa-ecu?

    Lurte på om der er forsjellige typer ecu-hjerner til en scorpio 2.9 24v boa motor?
  7. Greit å legg imellom skiver feks....men synst berre at når en kjøper foringer som skal passe så skal det også passe UTEN å modifisere nåke da. Ikkje problem å legge imellom skivene da men litt prinsipp berre.
  8. Monterer poly foringer der eg også no......får en avstand frå foringane og inntil "hylsa" i opphenget på begge sider...........kva skal eg gjer???????
  9. Lurte på korleis kombinasjonen 2.8i turbo er vist en har automat (c3)?? Lyst på litt meir effekt i granadaen og har både en 2.8/2.8i liggandes og lurte på å montere turbo på. Men vil gjerne beholde automaten i ghiaen. Dumt med 2.8i turbo+automat eller???
  10. Prøvde å vær seriøs her eg da men.....
  11. Nåken som veit kven denne "staff" er her på forumet? Mail adresse feks?
  12. Nåken som har slik motor å selge,helst med automat. En komplett motor og som ikkje er ihel kjørt.
  13. vil det gi nåke effekt økning da i tilfelle? er det liksom vits i å skifte? veit ikkje kva type i-kam det e da.
  14. Lurte på om kor det er å montere trimkam frå en 2.8i motor i en 2.8 forgassar motor?
  15. Ops.......går en ned i effekt also? Trudde at me 3eksosporta at en kanskje ville få litt økning. Enklare å få tak i 2.9 24v då.
  16. Er det bolt med us-2.8v6 topper på europeisk v6? Og har det nåke effekt igrunn??
  17. Kjøpte polyforingar med RS-Euroford. Monterte dei i baktraversen slik at "konen" er på oppsida. Dvs der er meir av foringa oppå travers enn under. Er det rett måte? Bilde ligger på Consul Granadaklubben sin side på facebook.
  18. Lurte på om nokon har erfaring med denne Hagmanns to-komponent grunninga,gul type! Har sandblåst bilen under bak og spraylakket bilen under med slik epoxy grunning. Slik har bilen stått innendørs/tørt i et par/tre år. No var det nokon som sa at eg måtte matte ned grunninga sidan det hadde stått så lenge ellers ville lakken flankna av. Så spørsmålet er nå om nokon har erfaring ang dette "problemet"???
  19. Fann ei t9 kasse som har stått på en xr4x4i motor. Denne må vel då passe rett på granadaen da =) Vil en merke stor forsjell ang akselarasjon på ei 4 vs 5trinns kasse igrunn? Utvekslinga er no det samme i bakakslingen da...
  20. Lurte på om motoren som sto i sierra xr4x4 er den samme 2.8l som sto i granada 2.8i? Synst å huske en xr4x4 eg prøvde for monge år sida var veldig sprek i forhold til min 2.8injection. Må nevnast at på sierraen var der 5tinns kasse og min 2.8injection har 4trinns.
  21. men MT75 kassa,finnes den i både rekke 4`er versjon og v6 versjon? såg ei til doch som skulle selgast.
  22. Har lurt litt på å skifte ut min 4trinns kasse i 2.8`en med ei 5trinns kasse. Kva type bør en går for då? Er der stor forsjell på dei forsjellige kassene? Må den 5trinns kassa ha stått på en v6 eller går det ann å bruke frå en 2.0 også??
  23. granadaghia

    Diffbrems?

    Er det mulighet å sjå på bak klokka om der er diffbrems i den eller ikkje med å kun "sjå" på den? Skiller den seg ut eller`??
  24. Heisann. Problemet har sikkert blitt spurt om før, men gjelder når du driver å sveiser på en bil. Ta feks en skjermbue. Du får tatt vekk alt av dårlig metall på utsida og event på innsiden. Men når du då har komt so longt at du sveiser på igjen ytterbuen då kjem til å lure på nåke?? Korleis er beste måten å beskytte "baksida" av sveisen til skjermbuen feks? Der du sveisar vil komme "inni" bilen å en får vanskar med å smøre/legge på beskyttelse på sveisen på baksida?? Nåken med gode tips og råd når det gjelde slike ting? Gjelder mange andre plassar på bil når en driv å fiksar i karroseriet også da.
×
×
  • Create New...