Jump to content

Tlauri

Gjest
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Tverlandet
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Tlauri's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Tlauri

    Kjørelys Kuga 2010

    På vår 2010 modell trenger vi ikke vri om bryteren. Alle lys tennes automatisk.
  2. Tlauri

    Hjulemuttere

    Meca selger Ford muttere både med og uten kappe.
  3. Tlauri

    Hjulemuttere

    Fikk ny alle muttrene gratis hos min Ford forhandler i Bodø, finnes ingen verksteder som har gitt meg den servicen som Sveins Auto i Bodø har gjort. Fantastisk merkeforhandler. :-)
  4. Blendet EGR ventilen på vår 2010 Kuga og bilen er ikke til å kjenne igjen, går som en klokke uten nykking og det virker som at motoren drar bedre :-) Ifølge Ford så blir det ikke feilkoder verken på euro 4 eller 5
  5. Tlauri

    Haldex 4X4

    Hmmm så ikke helt bra ut den olja som var tappet ut på den linken. Gleder meg enda mer til å få byttet ut oljen :-)
  6. Tlauri

    Haldex 4X4

    Har bestilt olje og filter til Haldexen på min Kuga så skal jeg få en kompis til å bytte :-)
  7. Tlauri

    Haldex 4X4

    Fikk akkurat et svar fra Ford Norge men synes det er merkelig at det ikke er intervaller på slik!!!! Hei igjen Jeg har forståelse for at det er kan være frustrerende å ikke få svar fra ditt lokale ford verksted. Jeg har undersøkt litt nærmere med Fords tekniske avdeling for deg og de informerer meg om at det ikke er tappeplugg for oljen, da den er ment å vare bilens levetid. Når det gjelder filteret kan dette kjøpes som en egen del og oljen kan suges ut (eventuelt dele Haldex enheten) hvis det er ønskelig å skifte olje. Jeg anbefaler deg å kontakte din nærrmeste Ford forhandler hvis du ønsker å få det utført. Hvis forhandler har behov for bistand i forbindelse med dette har de mulighet til å kontakte Ford Hot-line. Jeg håper dette gav svar på ditt spørsmål. Takk igjen for din henvendelse til Kundeservice, Ford Motor Norge AS.
  8. Kan man plugge EGR på 2010 modell Kuga uten å få feilkoder? Hvordan vet man om det er en Euro 4 eller Euro 5 motor?
  9. Tlauri

    Haldex 4X4

    Hei Er ny på forumet og leter etter info ang Haldex systemet på Kugaen. Vår Kuga er en 2010 modell med Haldex4 og det jeg lurer på er om noen har fått byttet olje og filter på sin Haldex? På Volvo og VW så er dette på serviplanen hver 30.000km ca etter hva jeg har hørt så jeg er litt bekymret for vår bil som har gått 110.000km uten at jeg kan finne ut at dette har vært byttet. Ford har ingen serviceskjema for dette og mener systemet er livstidsfyllt!!!! Rart at dette kun gjelder Ford og ikke andre bilmerker som har Haldex 4!!! Har lest på et engelsk forum om Kuga eiere som har krevd at Ford forhandleren har tatt regninga på olje/filterbytte på Haldexen siden de ikke har noe serviceskjema for dette. Noen som har noe go formening om dette? Har kontaktet Ford Norge men de har ingen som svarer på tekniske spørsmål på mail, fikk bare beskjed om å ta kontakt med min nærmeste merkeforhandler men problemet er jo at de ikke har fått opplæring/kunnskap om dette med Haldex!!
×
×
  • Create New...