Jump to content

Balltus12

Gjest
  • Posts

    114
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Fredrikstad
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

2062 profile views

Balltus12's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. ok takk for svar. Nå er det jul her. Ønsker dere Alle en riktig god jul og et riktig godt nytt år!
  2. takk for svar. skal sjekke opp. Kjørt på vaskebrett nå i to dager så løse kontakter er det i alle fall ikke. Men skal sjekke doseringsventilen. Kan vel utelukke kondens??????
  3. Hei. Ja det kan være doseringsventilen . Kanskje Grcossie har delenummeret?
  4. Billen har ikke stoppet siden. Kan det ha vært kondens tro? ikke vært bort i dette før.
  5. ok takk for svar. Men jeg lurer på en ting som jeg har koblet til bilen...... Koblet til en jordledning så det skal være lettere å lade med en batterilader. Gjorde dette for 1/2 år siden. Denne er montert fast men enden der hvor ladeklypa skal på er jo løs. Kan denne plutselig gi jording til karosseriet og forårsake at bilen plutselig stoppet??? dvs gi motorstyringa et signal? Tenkte brått på denne i dag. se bilde. Har startet den to ganger i dag også. Stoppet ikke.
  6. takk ,da vet jeg hvor denne sitter. Er denne doseringsventilen utskiftbar eller må man bytte hele pumpa dersom denne ikke fungerer lengre? (fint bilde)
  7. hum. takk. Har du et bilde hvor den sitter, og er den utskift bar tro? Har starta fint i hele dag også. Troe du den feilen vil dukke opp i gjen Grcossie?
  8. hei. Ikke mere problemer. Starter som en klokke. Merkelige greier. Var litt rart at den startet og gikk fint i noen sekk(ca 20) så for å kutte ut. Akkurat som å skru av tenningen. Men lys i dashen hadde jeg. Jeg vet at bilen hadde stått ute hele natten,men det skulle vel ikke hatt noe å si. Jeg har helt på kondensfjerner for å utelukke kondens. Er vel ikke en tilbakeslagsventil som begynner å bli slapp,slik at diselen renner tilbake? bare noe som slo meg..... Har startet flere ganger i dag og i går. også på kald motor. Starter med den eneste gang. (Bare det ikke er diselpumpa som sikkert sitter i tanken)
  9. Jeg mente det var gjort på verkstedet for 2 mnd siden. Ja det ble byttet 23.8.23 så regner med det er i orden
  10. Gruer meg til uka da jeg må bruke bilen til jobb. Bilen har stått ute i natt. Det har vært væromslag til pluss 6 fra minus 4. Skulle ut å kjøre for 1 time siden og startet bilen som normalt. Lar den alltid stå på tomgang . Etter 1/2 minutt stopper den brått. Den harker ikke. Det virker som om den stoppet momentant. Prøver å starte den i gjen men starteren går lett rundt men ikke antydning til tenning. Titter nedi panseret men ingen lakasje. For meg virker det ikke som om den fikk disel i det hele tatt. Har en app (obd2) som jeg kobler til. ingen feilmeldinger. Det jeg da gjør(helt tilfeldig) er å skru på og av tenningen 2 ganger slik at lysene i dashen lyser to ganger. på det 3 forsøket prøver jeg å startr bilen samtidig som jeg gir gass. Da kommer den seg raskt tilbake i motorgange. Etter det turte jeg så vidt å kjøre til butikken 10 unna. det gikk bra å stoppe den der og starte etter handling. Har parkert nå men skal prøve i gjen når motoren er kald. Dette likte jeg ikke. Jeg har halv tank på bilen. Tenkte på kondens i motoren, men da skulle jeg vel ikke få starte. PS En viktig ting som jeg har tenkt mye på er at i går på fredag hadde jeg time til å bytte airbaggen da det var en feil på denne typen. Litt rart at dette dukket opp etter dette,men det kan være helt tilfeldig. Kanskje noen har svaret her ute? Er ikke moro å ikke stole på sin bil da man bruker den til og fra jobb daglig
  11. hei. så ikke meldinga di før nå. Bodysafe? hvor kjøper jeg dette? Må det spesialbestilles? Jeg har erfaring med mye dårlig som faller av etter en stund.
  12. Jeg tenkte å legge på en slags masse som er ruglete som kanalene er satt inn med originalt. Jeg aner ikke hva dette heter men vil legge på noe som holder og ikke går av i vask. Prøvde noe biltema-greier men det blei ikke 100%. Hva er det dere bruker som blir ruglete og hardt tro? Håper dere skjønner hva jeg er ute etter. Hilsen Balltus 12
  13. ja holder liv i Forden. og dere 😀 Fint å få hjelp her ja, Ser dere har mye kompetanse og det er jeg glad for😀
×
×
  • Create New...