Jump to content

17m rs V6

Gjest
  • Posts

    194
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 17m rs V6

  1. Har du forgasser til 2.8 ? Solex eller weber ?
  2. Hadde kjøpt den motorn din om du bodde hær oppe i Nord Norge, blir sikkert dyr frakt
  3. Er ikke denne Granadan litt vell overprisa? http://bil.autodb.no/autodb/search.wa2?_cm...dItemId=1001788
  4. Lurer på hvor den vegvesenfyren lærte trikset med å koble ut parkbremsa for å få på større felger? HEHEHEHEHEHE
  5. http://www.youtube.com/watch?v=rmdN1NKYiHE
  6. Jepp , har en 2.8 liter med weber 38dgas forgasser, og denne renner over med engnang jeg starter. Det er mekanisk bensinpumpe , står på en bensintrykkregulator som en slange går til innsuget. Det er ingen retur på gasser eller noe. di ekstra vakum utakene er blendet bortsett fra den som går til trykk regulator og bremsekraftforsterker. Har jeg gjort noe feil? Håper på svar. Noen som har tegning av innsug og gasser med alt rett koblet?
  7. Skal sote rutene på min 17m, så vill jeg gjøre di ordentlig ren for å få et godt resultat. Det er både lakkrester og skitt på rutene, så hva bør jeg vaske di ren med? Tynner?, Whitesprit? osv ???
  8. closed loop, hva var nå det igjenn?
  9. Er vell færre i Nord Norge som driver på med dette, sammenlignet med resten av landet. 500 - 600 hk er målet med kompressor mating på motorn.
  10. Vurdere å innvestere i et datasprut som skal monteres på en Toyota 4.0 v8 motor (1UZ-FE). Så trenger råd om hvilket datasprut som jeg bør kjøpe. Det er ting som dette som spiller stor rolle ved valget : Pris, Brukervennlighet, Support.
  11. Kan det brukes på en 2.8 gasser motor? hvor mye i frakt?
  12. er denne originalt dyset til 285hk. skulle hatt en trykkgasser til min 2.9 turbo, om 2.8 gasser innsuget passer, så er jeg innteresert har du trykkbox til den? hva heter denne forgassern?
  13. 17m rs V6

    Slett

    Pris på luftfilter? Bilde? er di ny? passer di på weber 38dgas?
  14. Hær er en klipp av en 2.8 med tripple gassere, fan den sykt råe lyden av den, men trenger nok ventil justering. http://www.youtube.com/watch?v=xvehjlfMKTg...feature=related
  15. en Bahco bensin varmer for bil selges eller byttes i noe stæsj. Denne varmer opp motor og kupe. er helt komplett, tenkte meg 2000kr for den og da gir jeg garanti på en mnd sånn at kjøper veit at den fungerer. Kjøpte den for ei uke siden på qxl.no , men blir ikke å bruke den på min mb, da det er så liten plass å montere den. kan sikkert også monteres på diesel biler, ved å bruke en ekstern bensin tank. Alt er komplett, med brenner, bensinpumpe, vannvarmer, luftslanger, tidsur, OSV. Den befinner seg i Troms , men kan alltids sendes. Troms Målselv 97044837 17M RS V6
  16. fy fan, det er mye øl det, man kan ikke stole på noen nå om dagen.
×
×
  • Create New...