Jump to content

Hansi

Gjest
  • Posts

    295
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hansi

  1. Hvordan kan du si noe sånt så bastant Syvers? Såvidt jeg vet finnes det ikke noen fasit på dette, er avhengig av å treffe den rette kjøperen.
  2. Hvorfor ikke ta det i det gruppekjøpet?
  3. Dette blir nok bra Specs på kammer du skal bruke? AR på turbo?
  4. http://www.adrenalinemotorsport.co.uk/ kanskje? Vet ikke, men..
  5. Er bilder i den linken..
  6. Ja, kjempegøy du Skal man bare slenge drit og røre er det et forum som heter off-topic..
  7. Du er en ***** på drittslenging Sapphy, det skal du ha. Observert det før og. Skjønner ikke at det blir tillatt.
  8. Etter den strategien, hvorfor oppgradere noe i det hele tatt? Holder forøvrig med de fleste andre her, 60-70 lapper er vel omtrent riktig?
  9. Har du noen eksempler på den store forbedringen med split puls? Blir antageligvis divided T4 på meg og
  10. Er det ikke sånn alle skal gjøre det da RS 1000, uvanlig høyt budsjett og veldig gjennomtenkt?
  11. Hvordan kan du si det? Jeg kan godt quote deg igjen, men sånn du skriver det virker det virkelig som du mener driverkstapet er 1,5% hvilket jeg regner som tilnærmet lik null. Forøvrig enig i resten av resonnementet ditt.
  12. Hehe.. Du mener effekt på nav = effekt i motor?
  13. Hansi

    KRX 400

    Gratulerer med fine kurver tommy Må si jeg ble litt positivt overraska her. Enig med Husnes i at momentkurva antageligvis kommer til å falle mer ettersom ladetrykket økes, men det gjenstår å se. Blir spennende å se hvordan den blir ferdig mappet Har dere noe papirer på f.eks T34 og Garrett GT turboer på tilsvarende størrelse på samme rulla til sammenligning? Hadde vært artig å sett..
  14. Hansi

    KRX 400

    Dette blir spennende å se Tipper og rett i underkant av 400hk og en del mer moment, men mest spent på kurvene etter hva som er sagt
  15. Noen som har prøvd den Accusumpen som blir nevnt i tråden?
  16. Er det ikke rundt 400hk som er smertegrensa? Spørs vel mye på kurver og bruk og. Enig i at dette ligger i feil forum..
  17. Hvordan er det med AFR på E85? Skal man ikke ha lavere AFR på E85 enn bensin?
  18. Tøff bil ja Er det 18" Compomotive? ET? Så ut til å bygge akkurat passe ut? Problemer med subbing f.eks ved fullt rattutslag?
  19. Grattis, detta blir porno GT40 på racefuel/E85?
  20. Hadde prøvd å kjørt med bredbåndslambda jeg Kan være det er problemet her som noen skriver, at den drukner i bensin, men uansett er det vel greit å ha riktig blandingsforhold Skjønner forøvrig ikke at folk tør kjøre bilene hardt uten å ha noen anelse om hvordan blandingsforholdet er, men det er min mening..
  21. Er det ikke no slags fjærer som regulerer når BOV skal åpne, holder lukket til et visst trykk ellerno? Vet ikke om det er noe lignende på denne jeg?
  22. Du vil ha fullt ladetrykk på 3000rpm med en 600hk turbo? Skeptisk..
  23. Det er mulig, det nevnte han ikke noe om, men jeg syns vel forsåvidt det er litt tungvint å måtte reise såpass langt for å få sett på det, så skjønner han om det var grunnen til at han avslo. Baktrykket vet jeg ikke så mye om, men at turboen var potte tom på rett under 700hk med racefuel fikk jeg med meg. 2. Greit nok. Hva tror du budskapet er nå da? Gå ned på turbostørrelse og effektmål om du vil ha det kjørbart på en 2.0L cosworthmotor?
  24. 1. Ja, men hva med å linke til et vanlig resultat med SX700, som vil være NTS sitt alternativ til GT35, eller? Regner med det er NTS sin turbo du mener er det beste alternativet, finnes vel mange andre alternativer i samme effektområde og, men. 2. Hvorfor kan du ikke bare skrive hva du mener i stedet for å skrive i kode? Forklar hemmeligheten litt nærmere er du snill. 3. Jeg fikk ikke sett bremsepapirene, nei, men det som ikke var vanskelig å få med seg var at Benjamin ikkke var fornøyd i forhold til hva som var lovet fra NTS sin side.
  25. Jeg vet ikke, bare tipper her, at det er rallycrossbiler med Garrett turboer som fungerer ganske så brukbart og? Men det påstås at NTS er bedre, og da vil jeg gjerne se dette.. Fins nok av bremsepapirer med Garrett turboer (fins jo forsåvidt en del med NTS turboer og, men ingen som er så gode som det påstås). Redd for det jeg og Kommer sikkert til å funke bra det Dre Racing@, tenkt tanken selv og, høres veldig lettvint ut
×
×
  • Create New...