Jump to content

Sapphy

Gjest
 • Posts

  1500
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Stavanger
 • Interesser
  Cosworth

Medlemsinfo

 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

4682 profile views

Sapphy's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

 1. Jeg tror absolutt ingen 2wd kom med rillepanser og sotede baklamper, det er nok bare en så utrolig vanlig modifikasjon at noen tror det er orginalt.
 2. Såg slett ikkje verst ut! Anbefaler også på det sterkeste å ta vekk de stygge lyktelistene før annonsering. Høy prisklasse innebærer, spesielt med en utrimmet orginal-bil minst mulige personlige touch.
 3. Har du gode foringer i forstillinga? Slakke foringer oppleves omtrent likt som kast i skivene på disse bilene.
 4. Jeg hadde ikke mulighet til å poste i til salgs andre steder, men regner med at moderatorene er vise nok til å se at dette er et tips/ mulighet jeg gir til deltakerene på forumet, så ved å slette denne posten motarbeider de aktivt sin egen side og miljø (som vanlig) i alle fall, to fine recaroer rimelig til salgs: http://trim-4-eldre.com/forum.asp?ThreadID=27496#522996
 5. Kollevoll sa de skulle flytte produksjon til lavkostland som polen. Tipper kvaliteten blir bedre enn når wankerene lagde de :-)
 6. Kjenner til flere som har hatt alvorlige kvalitetsproblemer med compomotive, dette er som det meste som kommer fra kullholmen, langt i fra bra greier!
 7. Dersom du melder skiltene dine stjålet kan du få nytt nummer, noe som jeg vet skjedde her.
 8. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=44082293 Dette er også en gammel prospec-bil. Hadde SD Eller SU skilter tidliger, ønskeliste på dørene og prospec på fangeren. Den var gått ca 200k km når den kom til norge for 10 år siden, i dag er den bare gått rett over 100k...
 9. Saken er jo at en 318 med automat i dag er en bedre bil på alle vis. Kanskje tilogmed raskere rundt en bane.
 10. men helvete, dørhåndtakene då??
 11. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=43613362 Dette må være den mest unødvendige og mislykkede modifikasjonen eg har sett på en cossie noen gang.. Ka i alle dager har skjedd?? Ser jo ut som om dørene har smelta? Er det for at en smurf skal kunne rekke opp til dørhåndtakene, wtf?????
 12. Sapphy

  SOLGT

  aldeles nydelig!,
×
×
 • Create New...