Jump to content

Sapphy

Gjest
 • Posts

  1500
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sapphy

 1. Jeg tror absolutt ingen 2wd kom med rillepanser og sotede baklamper, det er nok bare en så utrolig vanlig modifikasjon at noen tror det er orginalt.
 2. Såg slett ikkje verst ut! Anbefaler også på det sterkeste å ta vekk de stygge lyktelistene før annonsering. Høy prisklasse innebærer, spesielt med en utrimmet orginal-bil minst mulige personlige touch.
 3. Har du gode foringer i forstillinga? Slakke foringer oppleves omtrent likt som kast i skivene på disse bilene.
 4. Jeg hadde ikke mulighet til å poste i til salgs andre steder, men regner med at moderatorene er vise nok til å se at dette er et tips/ mulighet jeg gir til deltakerene på forumet, så ved å slette denne posten motarbeider de aktivt sin egen side og miljø (som vanlig) i alle fall, to fine recaroer rimelig til salgs: http://trim-4-eldre.com/forum.asp?ThreadID=27496#522996
 5. Kollevoll sa de skulle flytte produksjon til lavkostland som polen. Tipper kvaliteten blir bedre enn når wankerene lagde de :-)
 6. Kjenner til flere som har hatt alvorlige kvalitetsproblemer med compomotive, dette er som det meste som kommer fra kullholmen, langt i fra bra greier!
 7. Dersom du melder skiltene dine stjålet kan du få nytt nummer, noe som jeg vet skjedde her.
 8. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=44082293 Dette er også en gammel prospec-bil. Hadde SD Eller SU skilter tidliger, ønskeliste på dørene og prospec på fangeren. Den var gått ca 200k km når den kom til norge for 10 år siden, i dag er den bare gått rett over 100k...
 9. Saken er jo at en 318 med automat i dag er en bedre bil på alle vis. Kanskje tilogmed raskere rundt en bane.
 10. men helvete, dørhåndtakene då??
 11. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=43613362 Dette må være den mest unødvendige og mislykkede modifikasjonen eg har sett på en cossie noen gang.. Ka i alle dager har skjedd?? Ser jo ut som om dørene har smelta? Er det for at en smurf skal kunne rekke opp til dørhåndtakene, wtf?????
 12. Sapphy

  SOLGT

  aldeles nydelig!,
 13. greedy på forbrenningsmotor har sikkert i allefall blitt prøvd før.
 14. Armani, var dette til en racingbil da? FF kassen er i såfall bra den om du får tak i en i god stand. Men dersom dette er en gatebil er det jo kanskje ikkje så gøy med 10tusen km overhalingintervall og sinnsykt spetakkel? så på en gatebil vil en skylinekasse oppleves en smule mer sivilisert, lydløst og sikkert kunne gå 500tusen kilometer koblet på en ynkelig cossiemotor. Og om en ønsker løst clutchhus og racingkasse kan en bruke Os Giken kassen til Skyline, den fåes for ca 100k, langt å foretrekke fremfor en mishandlet 20år gammel FF kasse.
 15. nå er det jo ikkje serlig farlig med noen kilo ekstra så lavt og mot senter.
 16. kvalitet selges ikkje her, GAZ er vedtatt som selve lykken siden det er blankt og billig.
 17. Org. utveksling er jo søppel. å få endret den må jo være viktigere enn selve forsterkningen.
 18. kanskje ikkje, men det er en meget viktig funksjonsmessig forskjell på riss på en hårsbredde, slik som 4wdmanifoildene får og på rene brudd eller store sprekker som etterproduserte grenrør gjerne får.
 19. Dét er UANSETT tusen ganger mer sansynlig med sprekker i ALLE typer grenrør enn både 2wd og 4x4 manifoild.
 20. Ja, sort stål ser ut til å holde mye bedre enn billig rustfritt.
×
×
 • Create New...