Jump to content

Thomas.A

Gjest
  • Posts

    2539
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Thomas.A

  1. Skal se litt på dette jeg, fikk meldingen jeg også.
  2. Helt rett der bard :-) @Cossieman: Har ringt skjønner du, det er vel heller at det går -1 på dusinet av disse..
  3. Noen som har en MAP-sensor liggende og som ikke er defekt? Send pris + info på enten PM eller SMS/tlf. Tlf: 993 91 666 ------ Forklaring: Når motoren blir god og varm, så har den en tendens til å gå så veldig lavt på turtall at den kveler seg selv. Har begynt i en ende av bilen for feilsøking og har nå kommet frem til at det har noe med MAP-sensoren og temperaturmåleren på innsuget. Tempmåleren ble kjøpt ny på Ford, men med samme resultat, så det har nok noe med MAP'en å gjøre. Kobler jeg ut tempmåleren, så går bilen bedre på tomgang etter at den har blitt god og varm, men kan fortsatt falle på turtall og stoppe.
  4. Ahhh, da var det litt verre.. Hva med å pøse full telefonen av musikk du liker og koble den til anlegget? Om du ikke har jack-inngang på anlegget, så har du kankje phono?
  5. Enig med Anders her - Spotify premium + kabel :-) Spotify fungerer på Symbian, Android, iPhone og Windows Mobile (med litt triks).
  6. @cosworth82: 1: Han løste problemet - se innlegg #13 2: Du svarte på en tråd som snart er 2 år og 4 måneder gammel ;-) *lukket & stengt*
  7. Thomas.A

    årets julegave

    http://bit.ly/7Zy6of 301 med 50” DLP skjerm $24,000 USD. For that price tag it is maybe better you buy a car. :D
  8. Du har rett der, er selvfølgelig nummeret som dere har på medlemskortet - jeg skal oppdatere det første innlegget. :-)
  9. I forbindelse med overgangen til et nytt medlemssystem så trenger vi å vite ditt medlemsnummer (nummeret som står på medlemskortet). Vi kan gå gjennom gamle arkiver og filer for å lete det frem, men i og med at flere har endret nick/adresser osv, så er det veldig til hjelp om dere kan sende meg en PM med hva ditt eksisterende medlemsnummer er. Mer informasjon om det nye systemet finner dere her. Send en PM til meg her.
  10. Øverst til høyre i tråden -> klikk på 'trådalternativer' -> 'visningsmodus' = standard
  11. Syke s*tan..! Har sett eksempler hvor svinghjul har tatt turen opp i motorrommet eller gått til de evige jaktmarker, men aldri sett dette! Kommer vel noen fine kommentarer om hvor 'bra' Opel er nå snart da, hehehhe. Men jeg kan tenke meg det var en stor overraskelse for deg og ikke minst han/hun du kjørte forbi! Må være litt av et syn: Bli forbikjørt og sekunder etterpå ser du bilen havarerer med den røykskya ut bak! ^^, Godt at det gikk bra, i bunn og grunn
  12. Bah.. Hvem skylder jeg femti-lappen til..?! Er links på venstre side ja, var ute og sjekket nå. Tenkte feil jeg, tenkte aldri på trilling, men tenkte pådrag på akselen. Shit
  13. Setter en femti-lapp på høyre side Du ser jo gjengene som regel
  14. Sikker på at det er 16mm bak på Xr4x4'en?! Ble til at jeg dro opp til Kollevold i dag og beit i det sure eplet og kjøpte. Bilen er ikke kjørbar nå og jeg er i Drammen - var så vidt jeg kom meg ned hit i går. Så jeg må få byttet foringer før jeg drar oppover til Vestlandet på mandagen (eller før lørdagen til Våler), så jeg hadde ikke noe tid å vente på posten. Snakket litt med Kollevold om akkurat dette med stabstaget bak og vi ble begge enige om at det er 12mm på alle 4x4 og IS, samt at Cosworth har 16mm..? Dette var løsprat siden han ikke fant noe å sjekke det opp i. Kjekt om noen hadde visst dette 100%, men det er ikke verre enn at jeg drar opp og bytter Eller sjekker selv ja, hehe.. Og en annen ting: De hylsene til de to største bak er 12mm innvendig. Vet om noen som har hatt problemer med at bolten orginalt er 10mm. Jeg fikk ingen problemer på min gamle 3-dørs for der var det 12mm bolt. Noen som har kjennskap til dette?
  15. Takker for info Skal sjekke ut Face nå.
  16. Epostadressa er info@cosworth.info? Jeg trenger egentlig komplett foran + de to store bak og de til stabstaget bak - siden disse er mer eller mindre ikke-eksisterende for tiden De fire andre bak så faktisk helt greie ut. Tenkte å kanskje ta alle foringene når jeg først er i gang, men jeg slipper en del demontering om jeg venter litt med de fire siste da..
  17. @dohcboy: Tenkte gule, fordi jeg har brukt de før og har gode erfaringer Tenkte/håpet at noen her visste om noen som solgte her i Norge jeg da, men må vel kanskje krype til utlandet. Så litt på prisene hos Kollevold, men det er visst mye å spare på å kjøpe de i utlandet. Men da er dette rett? http://www.rallydesign.co.uk/product_info....roducts_id=5102 26mm stabstag fremme og 12mm stabstag bak?
  18. Må skifte foringene på Sierraen nå og det haster litt. Skal helst ha gule poly-foringer og er på jakt etter de 6 foran, de to store bak og de til stabstaget bak. Hvor er det anbefalt å handle med tanke på pris og tid på levering? Jo fortere, jo bedre. Tips mottaes med stor takk!
  19. En tanke som slo meg: Hvem betaler om de mistenker motoren din for å være trimmet og den raser i benken?! Vet om en episode som skjedde en stund etter innføring av EU-kontrollen her til lands at et selskap her vestpå skulle måle utslippene på en gammel dieselbuss. Hva skjedde? Jo, motoren raste og verkstedet ble erstatningspliktig!
  20. Thomas.A

    TUNAK TUNAK TUN

    Hahaha! Riiimelig "fritt etter noter og hukomelse" det der ja! Carlos: Du noterer?
  21. Thomas.A

    TUNAK TUNAK TUN

    Begynner å få fin soundtrack til Våler nå
  22. Seff, det viktigste glemte man - 4x4 Håper den kommer, men prøver her også for å se
×
×
  • Create New...