Jump to content

laRS-2000

Gjest
  • Posts

    745
  • Joined

  • Last visited

About laRS-2000

  • Birthday 06/27/1979

Medlemsinfo

  • Bosted
    Vaksdal i Hordaland
  • Medlemskort
    Kun digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://

laRS-2000's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Kan det vera noko med regnsensoren som tullar seg viss du har det?
  2. Grunnen til at eg bokmerka denne sida på Finn var at dei kom opp når eg søkte etter noko speedometergreier der. Trur dei ordnar meir enn volvo sine. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=68056570
  3. laRS-2000

    Egr plate

    Får rista liv i denne tråden igjen med ett litt relatert/relevant spørsmål: har nokon blenda EGR på ein 1.6 tdci med kode HHDA? Korleis har dette gått? Feilkodar/nødmodus eller ingenting? Kva med opasiteten på PKK? Bytta spjeldhuset på min igår og titta inni plenumkammeret, det såg nasty ut🤢 Lyst å bytta eller rensa det og blenda EGR.
  4. Prøver ein sånn eg då! Så napper eg vekk heile antennefoten og finn noko å dekka holet med.
  5. Er allerede hol frå sigarettennaruttak der så det er kort vei ned til radioen. Skal kanskje prøve ei sånn då. Lurte på om det hindra/svekka signalet å ha den inni bilen. Så lurer eg på å berre fjerna alt innen antenne på taket og blenda holet på ein vakker måte.
  6. Er ikkje denne samme ulla som bilradiospesialisten si? Eg røska av antennefoten ein dag eg skulle måka snø av taket på bilen. Må aldri stryka pelsen mothårs på villdyr 😄 FM fins jo knapt lenger så å bala seg opp med ny antennefot og greier veit eg ikkje om eg giddar. DAB har eg tilkobla aux-inngangen. Står berre ein eira metallkladd igjen på taket no. Har dashbord med oppbevaringsrom på toppen som eg ikkje brukar til noko, går det ikkje fint å putta antenna oppi der?
  7. Her er ei side du kan leita opp kodane på i søkefeltet oppe til høgre: https://www.autocodes.com/c1175.html
  8. Har fått litt treff på den når eg har søkt på WRC-spoiler som liknar på denne. Fann ein spansk produsent igår som har vore på markedet sidan 1994 eg har sendt e-post til men har ikkje fått svar endå. Den er iallfall større enn ST-spoileren, og kan likna litt på størrelsen på RS. Viss det skulle skjæra seg fullstendig ved eventuell veikontroll eller eu-kontroll og påfølgande mangellapp så får eg ta den av og stilla til visning med den igjen Takk for svar!
  9. Kjøpte ein spoiler på finn for litt sia som var avertert under WRC-spoiler, men fekk ikkje med papir på den og selgar visste ikkje kva produsent det er sia han kjøpte bil med den ferdig montert. "Made in Spain" står det på den, produsert i nov/des i 04, polyuretan (ikkje glasfiber). Ingen produsentlogo, kun det som liknar på ein logo til venstre for 453, sjå bildene. Har folket erfaringar eller dårlige erfaringar med sånne spoilerar på eu-kontroll og liknande? Slår dei seg heilt vrange viss ein ikkje spyttar opp eit TUV-papir på det eller? Det skal seiast at eg har vrengt google bildesøk og andre bildesøketjenester for bilder etter denne spoileren uten hell.
  10. Trådtittel seier det meste vil eg tru, er på jakt etter ein spoiler som liknar på den som Focus RS har. Eller den som Ford leverte til vanlig Focus som var litt mindre. Link til norske nettbutikkar som har denne set eg også pris på! 90790192 Vaksdal, rett ved det berømte raset. Skulle vel hatt eit WRC veltebur også å sveist inn viss det kjem ei velta ned frå fjellet.
  11. Er på jakt etter tåkelys og innrammingane/dekslene til desse, gitteret som er i fangaren og gjerne gummileppa under fangaren også. 90790192 Vaksdal Pris uvisst.
  12. Æhhh... Det var i grunn ikkje den eg spørde om her. Men ellers takk.
  13. Jepp, er under fangaren eg meiner ja. Der som den svarte leppa orginalt er. Har du eit bilde av den? Eller link til eit bilde kanskje?
  14. Har ein 2003-modell facelift som eg har lurt på å kjøpa ein frontspoiler til. Er sikker på at eg eingong har sett ein som går litt i eitt med åpninga i fangaren, altså at holet (eller åpninga) fortset på spoileren likt som "skråane" på fangaren gjer. Er mottakelig for linkar til forskjellige sider som har styling til desse modellane, og gjerne norske! På forhånd takk Bilde for illustrasjon av desse "skråane" eg snakkar om
  15. Men det var bak, på min var det framme
×
×
  • Create New...