Jump to content

bazzxr4i

Gjest
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bazzxr4i

  1. Hei. Har en 2,9 v6 som jeg vil vite hva di forskjellige tallene og bokstavene betyr. har lett men finner ikke noe særlig fornuftig svar på det. Her er det som står ved fordeleren: F,13,92. sett forfra, står dette på høre side: B4C. Håper raskt svar:D BAS
  2. Beklager sent svar...men takk. bilen starter på første kakk i nøkkel men stopper etter 5sek...fatter ik no... bas
  3. Heia. Har du ledningsnett til sierra 2.0is?? Trenger også et 2.9efi motornett med lamda og map sensor.
  4. Heia. motoren starter på første kakk i nøkkelen men stopper etter 5 sek. Har byttet: -coil -tps-modul -tomgangsregulator -lambdasonder -map-sensor -hjerner er fremdeles samme resultat. Koblet opp en diagnosetester men den ville ikke engang blinke,testet på annen bil,så den virker. Er dritt lei nå..... Fatter ikke hva det kan være...
  5. Hei. Motoren starter ved første kakk i nøkkelen og går fint på tomgang,men den stopper ved gasspådrag. Dette er i ubelastet tilstand,altså bilen står på bukker. Har byttet hjerne og mapsensor, uten resultat. Klarer ikke helt og skjønne hva det kan være...virker som den får for lite bensin el.no slikt. Håper raskt og effektivt svar da naboer er begynt og knipse bilder med en gang jeg begynner gjøre noe med bilen...er lei av tel.fra politi og husvert til enhver tid.JA,naboene er helt på trynet:(
  6. Heia. Har du dørkmatta å dempemattene til sierra 3dørs?
  7. bazzxr4i

    hjelp ønskes

    Hei. ser den...skjønner hva du mener. men hvilken slange er det som blendes i forbinnelse med egr systemet?? Byttet tomgangsregulatoren å da malte motoren som en katt og ligger nydelig på tomgang nå.
  8. bazzxr4i

    hjelp ønskes

    Heia. Skal sjekke dette med tomgangsventilen. Har skjært bort di 4 rørene som er til egr ut fra manifold å blendet disse hullene,samt det hullet lengre ned på manifolden som er til egr. Har også fjernet den sorte boksen med en vakumslange på under manifolden. Alle disse vakkumslangene: den tynne pvc slangen fra den sorte boksen,di to med forrskjellig diameter som kobles inn på to rør som er til egr under coil og så er det en tapp i toppen som hr et meget kraftig vakum,er vel denne som var koblet inn via et t-stykke?? Alle disse er blendet i begge ender men motoren legger seg på 1500-2000 rpm ved oppstart,helt til man tråkker på gassen..da går den rett opp til ca.3500 rpm og blir liggende der hele tiden...meget uønsket turtall i veikryss,girskifte å tomgangs kjøring. Hadde vert fint om noen hadde giddet skrive eller ta bilder av hvordan disse slangene skal kobles.. Tror det er noe med disse slangene jeg har blingset med hvis det ikke er tomgangsventiln.
  9. bazzxr4i

    hjelp ønskes

    Hei. Sliter med høy tomgang på kald å varm motor. Ligger rundt 2000-2500 rpm ved oppstart å når man er ute å kjører ligger den på 3000-3500 rpm ved girskifte og ved parkering med tomgang. Har blombert og fjernet egr systemet og blendet alle vakum slangene som var tilkoblet egr via den boxen under eksosmanifold og di som står på den plata ved torpedoveggen. Skjønner ikke helt dette..har byttet llm uten noe endring i resultat. Håper noen kan hjelpe da bilen er i daglig bruk å anser dette som meget uegnet. Mvh.bazzxr4i
  10. Da var motoren i gang. Koblet ut og satt på plass hjernen igjen så kom den med en gang. Så nå er det bare å bygge eksos,montere mellomaksling og håndbrekk wirene og lufte bremser så er man ferdig på undersiden,stort sett. Alltids litt småplokk underveis. Hvordan er det å koble opp elektrisk kjølevifte til radiatoren?
  11. Har desverre ikke noen extra mapsensor og har ikke utstyr for måling av bensintrykk. Den starter som den skal på nøkkel men stopper etter ca.30 sek. Og dør liksom ut ved gasspådrag.
  12. Heia. Har bygget om en 85mod. Ford sierra 2.0l til 2.9 efi 4x4. Etter mye att fram har jeg endelig fått start på motorn men den går bare i ca.30 sek. Og responderer dårlig når jeg skal gi gass..så stopper den. Har dere noen ide hva det kan være?
  13. bazzxr4i

    2.9 v6

    Heia..var ikke dysene som var ødelagte... byttet om på dysekontaktene og da åpnet di dysene som ikke åpnet tidligere.. da må det vel være at jeg må bytte motornett? Noen som har et som er i orden? Alle låsinger på kontaktene er jo knekt på mitt nett:-(
  14. bazzxr4i

    2.9 v6

    Hei. Dysene er grønne ja. Hva skal du ha for alle 6 dysene?
  15. Heia. Passer 2.8 ventildekslene på 2.9 motoren?
  16. bazzxr4i

    2.9 v6

    Hei. Di er sort og grønn mener jeg. Har du et mob.nr. kan jeg sende deg bilde av dem.
  17. bazzxr4i

    2.9 v6

    Heia. Har pluss til alle dysene og har prøvd 4 forskjellige hjerner. Tok ut alle dysene i dag,og den ene mangler faktisk den kjegle tingen på tuppen som vel har med spredning/fortøving av bensin og gjøre. Tok ut alle pluggene og var tre som var våte,tre tørre. Når jeg kjørte den på starteren stå bensin spruten ut a sylinder 2...så den får nu bensin i overflod. Motoren har vell stått i 1,5 år i mitt eie..å visstnok lenge i tidligere eiers eie og.. Er det noen plass man kan kjøpe dyser til en fornuftig pris? Mvh: bas.
  18. bazzxr4i

    2.9 v6

    Hvordan kontrolleres dysene på 2.9 v6? Sliter med startvansker og har målt alle dysekontaktene og der er strøm til alle dysene men der er to som ikke åpner. 4 av 6 plugger blir våte. Noen ideer?
  19. Heia. Prøver og lokalisere hvor min v6er stammer fra. Fins det noen nettside eller noe som kan tyde tall og bokstaver som stårpåmotoren slik at man vet om den stammer fra en sierra eller en scorpio,modell osv.... Mvh:BAS.
  20. Heia. Prøver og lokalisere hvor min v6er stammer fra. Fins det noen nettside eller noe som kan tyde tall og bokstaver som stårpåmotoren slik at man vet om den stammer fra en sierra eller en scorpio,modell osv.... Mvh:BAS.
  21. Heisann. Har du fått no førnuftig koblings skjema på dette? Holder på med samme omby.selv,men sliter... Mvh.bas.
  22. Hiver meg på her da jeg ikke fikk til å sende deg en melding. Sitter og ser på forumet her og ser du har vist peiling på ford,hehe. Sliter med å få gnist på sierraen. Ombygd fra 2.0l til 2.9 efi, orginalt ledningsnett inne i bilen og 2.9i motornett. Har koblet meg inn på ecu med disse ledningene jeg har blitt fortalt: 15 = tennings spenning 30 = batterispenning 31 = jord Har funnet den ledningen som gir styrestrøm til bensinpumpe og koblet den over et rele. Fant ingen plussledning til coilen så etter mye leting på nettet kom jeg fram til at coilen skulle ha pluss strøm fra tenningsmodulen på fordeleren og hentet den derfra men ikke noe gnist. Har du noe forslag?? Mvh: Bazzxr4i
  23. Hei. Noen som kan hjelpe... Vil ha start,hehe.
  24. Hei.takk for svar. Har sjekket begge efi nettene jeg har,å det er ikke noen av dem som har ledning på nommer 15. Må jeg sette inn ei ledning der,eller?
×
×
  • Create New...