Jump to content

to-vid

Gjest
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

About to-vid

  • Birthday 07/09/1972

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Kristiansand

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

to-vid's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. Må rydde i garasjen! Har 1 stk DOHC motor med gearkasse som skal bort. Har stått i en 92 Scorpio stv. ca 300.000km. Toppakning er defekt, bruker noe vann. (Har også en ekstra gearkasse fra Sierra og komplett ledningsnett og til motor). Pris: kom med bud, skal vekk. Sted: Kristiandand Tlf: 905 41 459
  2. Ingen som skal på skitur snart?
  3. to-vid

    Varmeapparat

    Er litt jobb ja! Måtte bytte register på min da det lakk som en sil. Er samme registeret på Sierra og Scorpio. Ble mye bedre varme etter at jeg byttet, men tok noen timer å få alt ut og på plass igjen.
  4. Selger 1 stk originale takbøyler/skistativ til Focus II stasjonsvogn. NB! Passer kun stil stasjonsvogn. Har kun vær på bilen 2 ganger. Selges for 1000,- ( Ny pris ca 1800,-)
  5. Ville også satset på Motorcraft plugger fra Ford. Så ett skrekkeksempel på en som skulle spare kroner og hadde kjøpt "billige" plugger et annet sted. Ble ganske dyrt neste gang han skulle bytte plugger. Han knakk først en av pluggene. Bilen ble satt på ford verksted for rep. og da knakk to til av pluggene. Ble noen dyre verkstedtimer for å få ut restene før nye plugger kunne settes i.
  6. Og vinneren er: Ford S-Max! Ifølge dette fordforumet så er årets vinner Ford S-Max Resultatet skal offenligjøres i morgen 13.november. www.fordeurope.net
  7. 1992 For Scorpio Stasjonvogn 2.0i DOHC 120hk manuell 298.000km, farge vinrød metallic El. vinduer og el. takluke Oppvarmet frontrute (sprekt) Oppvarmede seter (begge virker) Selges som delebil/prosjekt. Har en del mangler etter EU kontroll: - Rust i kanaler begge sider - Rust i ramme bak v. side - rust i innfesting hengerfeste - 2 bremseslanger og bremserør må byttes - endeledd/styrekuler begge sider må byttes - fjærer foran knekt - noen lys som ikkelyser Ypperlig vinterbil for den som vil mekke litt. Motor ble byttet for ca 1 år siden. km stand ukjent. Er i daglig drift. 4 stk 14" RS felger med dårlige sommerdekk 4 stk 14" stålfelger med 2stk gode Hakkapelita piggfrie vinterdekk (kjørt en sesong) Bilen er i daglig drift. Har kjøpt ny bil så denne skal vekk! Hvis ingen er interessert så går den til hoggeren Kom med bud! Solgt!
  8. to-vid

    Nye Mondeo (2007 Mk4)

    Enda flere bilder og stoff her: www.fordeurope.net forum Også noen spionbiloder av nye Mondeo fra 007 Casino Royale
  9. Jeg har selv satt på svinghjul fra OHC (IS) på en DOHC motor. Det må bores nye hull til boltene. Passer imellom originalhullene på OHC svinghjulet. Senterhullet i svinghjulet er likt slik at det er mulig å få sentrert hjulene. Har kjørt med dette i bilcross 2-3 sesonger med stort hell. Motoren ble mye mer turtallsvillig og kjappere i responsen. Om det kan anbefales for gatebruk vet jeg ikke. En må også bytte starter dersom en gjør dette da avstand til tannkrans er forskjellig. Starter fra de siste OHC motorene passer rett på.
  10. Har også hatt en 89 5 dørs IS med DOHC. Men denne hadde vanlig 2l understell bak. Dvs samme utveksling som 2l OHC (ikke IS) og det var ikke stabstag bak. Foran er jeg ikke sikker. Stabstaget var ivertfall tykkere enn vanlig 2l Tor denne bilen skulle være litt grommere enn standard Sierra da. Kom vel katalysator og lavkomp på stabdardsiearren og lavere effekt fra 89
  11. to-vid

    Kjedet røyk.

    Bøyde "bare" 5 ventiler da kjedet "røyk" på min. Det er nok stor sannsynlighet for at noen av ventilene er bøyd. Dersom du roterer kammene og ventilløfterene ikke følger med opp igjen så har du bøyde ventiler. Det står ganske bra forklart i "Haynes" hvordan en skal montere kjede på nytt. Vær forsiktig med strammeren, hvis denne spretter ut før du får det på plass så kan du bare kjøpe en til. Det skal være 3 merker på kjedet (kobberfargede lenker) som skal plasseres overrett med merker på tannhjulene.
  12. Tror ikke du får det til å passe. Avstand inn til tannkransen er forkjellig på OHC og DOHC. Og så er også størrelsen på hullet i støvdekselet forskjellig så du får ikke inn starteren fra OHC motoren uten å utvide hullet. Eldre startere til OHC er også en del større slik at den vil ta borti blokka på en DOHC motor.
×
×
  • Create New...