Jump to content

Vpower

Gjest
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vpower

  1. Da kan jeg by 150 med glans ;-) Eller en stv og noen kroner ekstra kan jeg by vist interessen er der.
  2. Det står på termin listen på rudskogen sin hjemmeside at Ford Club norway skal ha treff den 11 aug
  3. det kommer sikkert bilder, men vile si det var jo konge oppmøte, det er bra. takk for det, bolka damebilen min og den lille mr2n men det vaR Sikkert fle som bolka.
  4. jeg er med. forhåpentligvis med mere hester enn i sommer med bur og ispigg
  5. er t 35 fredeles til salgs?
  6. Vpower

    Våler 21 Juni 2009

    foresten . er det normal prosedyse å sjekke bremseveske og klosser på de treffene du er på? jeg har iallefall ikke vært bortig det. jeg fikk høre det att de skal spørre på teknisk om du har byttet bremse veske, fordi dette skulle være byttet innen 14 dager før kjøring. på grunn av koking og sånt, men aldri blitt spurt så det er sikker no jeg har hørt feil.
  7. Vpower

    Våler 21 Juni 2009

    er det noen som kasje har noen bilder av min.den rød skabbete med orange vinge. he he gøy å se att noen i det hele tatt har noen bilder, men kan jo spørre.
  8. hør med lakksenteret hønefoss. kjempe lakkering og kan fikse motering demontering proft. til en hyggeli pris, langt biligere en i oslo.
  9. jeg, per olav, porno bobb og snurre sprett og noen til kommer .
  10. kan fint polere sig og støv rett etter lakkering, men med stor fare for varmgang og for du skal smøre lakken din i filler burde du vente 2 til 3 uker før du begynner med noen hard behandling.
  11. ring meg da jeg henter de på søndag, vist ingen henter de. 95803139
  12. kan hente de i morra. for en snus boks.
  13. jeg bare lurte på om det er mange som har tenkt seg opp på lørdag. for vi er en gjeng folk som har lyst, som jeg, per-olav og flere. ps må bare takke for en fiffi dag i går.
  14. er veldig interesert i å kjøpe denne bilen, skal ha en sånn og fiksen den 100% opp, men hva mener du med fjusker for jeg bor i Hønefoss (litt nord for oslo) og jeg kjøper denne lett for 10 lapper, vist du kan si meg at den går hjem.?
  15. du kan jo ringe meg vist du vil ta en prat. 95803139
  16. meld meg på. må jo få se til å ta livet av den 2.9 min he he.
×
×
  • Create New...