Jump to content

JoaG

Gjest
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

About JoaG

  • Birthday 02/27/1990

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hordaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    joacgj@hotmail.com

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Hordaland

JoaG's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Verkstader med Autologic diagnose apparat kan fiksa det. Då sender ein info om e-prom til Autologic så sender dei ein oppgradert programmvare tilbake;-)
  2. Focus Econetic har tetta igjen litt meir i fronten enn orginale Focusar, grunna mindre luftmotstand så det vert mindre forbruk. Derfor er det større sjangsar for koking. Det er ein av grunnene for at den ikkje er godkjent for hengarfeste.
  3. Ja det stemmer at mondeo har slitt med rust i dørene, panser og bagasjeluka. Ford har sagt at dei skal være betre, blei vel bytt leverandør av kittet eller kva det var for noko. Mazda 6 rusta visst verre enn Mondeoen, lura på om det kanskje var snakk om innerskjerma og, ikkje heilt sikker.
  4. Høyrt at Mazda 6en, ruster så sinnsjukt, usikker på kor, men det var no mykje!
  5. JoaG

    Kupevarmer

    Dette kan hende pga av at dei oppdaterte brennaren feil, er noko tilfelle der visst ein oppdatere brenneren feil i kan den øydelegga brennaren, og bilen vil og oppføra seg merkeleg. Har høyrt om dette.
  6. JoaG

    Parikkelfilter

    Problemet med Kuga og partikkelfilter er at det blir kondens og at det fryser i slangene til differensialtrykkføleren, som det vart skrive om her før. No har dei komme med ein ny løysing, det er å flytte denne sensoren og slangene til ein brakket over eksos anlegget. Ford forhandlerene har fått servicemelding på dette, så dette burde dei kjenne til.
  7. JoaG

    Dieselvarmer

    Kva er det som er problemet? Starter den ikkje i heile tatt, eller starter den og slår seg av etter ei lite stund etter litt knatring i brenneren, eller går berre vifta i brenneren?
  8. JoaG

    Dieselvarmer S-Max

    Lykke til, håpar du vert ein fornøyd Ford eigar;)
  9. JoaG

    Felger S-Max

    Det ser ut som de heiter MS-design, er leverandør av styling til Ford. Er berre til å spørja på nermaste Ford-forhandler eller søka på nettet http://www.danspeed.net/Ford.aspx http://www.ms-design.com/produkte.html
  10. JoaG

    Dieselvarmer S-Max

    Den blir kalt Aux-heater i setup menyen. og park heater i menyen, så det burde være enkelt å sjå
  11. Trur no dette skal kunne gå med å gå inn på bilkonfigurasjon på bilen med IDSen og progammere dette hos ein Ford forhandler.
  12. Her er tråd og salgs annonse frå sist gong den er seld i Mai i år. http://www.fordclubnorway.no/forum/topic/58435-vurderer-kj%C3%B8p-tanker-ang-bilen/ http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=22373093 Håper dette kan hjelpe deg.
  13. Eg fant, eg fant!! http://www.andysautosport.com/ford/2000_2004_focus/exterior/body_kits/vis_racing/visr00236994.html
  14. Det er vel 1bar, køyrde ein sånn nett her om dagen, då gjekk manomertert til ein bar, så var det ein raud firkant nett bortanfor kor det stod 1.5bar
×
×
  • Create New...