Jump to content

Oscar

Gjest
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Drammen
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Oscar's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Oscar

    Chipping Mondeo V

    Noen som har chippet Mk.V 2,0 tdci 180 hk powershift? Erfaringer? Anbefalinger?
  2. Har ikke NAVI, kun vanlig RDS radio. Kan endre stemmestyringen til engelsk, men da blir teksten på infoskjermen også engelsk. Det enkleste er vel antagelig å få tak i svensk bruksanvisning, men den som følger med bilen er bare på engelsk. Har sendt forespørsel til Røhne Selmer Sandvika. Der er det også jul, så må vente til nyåret regner jeg med. Frustrerende......
  3. Ikke vanskelig å endre språket, men kombinasjonen av svensk tekst og engelsk tale får jeg ikke til. Derfor forsøker jeg å finne kommandolista til svensk tale......alternativt en oppskrift som gir engelsk tale med svensk tekst.
  4. Er på min femte ford med dieselvarmer. Tre Mondeo og har nettopp byttet min første Kuga til en ny. Måtte bytte noen lagere på den første, men ikke noe problem siden den gang. Det eneste jeg savner er fjernkontroll på oppstart av varmeren. Partikkelfilter har vært kluss en gang på min første Kuga. Hva angår understellbehandlig fikk jeg vite at det ikke er nødvendig før etter noen år.
  5. Har nettopp byttet Kuga til Kuga. Fra 136hk manuell trend til 140hk atomat titanium. I den nye bilen er voice command satt til svensk, med svensk i inforuta i dashbordet. Den kjører svensk tale i voice listen sin også. Den forrige sto også på svensk, men talelisten(voice) var engelsk. Har noen oversikt over enten ordliste for kommandoer på svensk eller hvordan jeg kan få svensk info på skrift og engelsk tale?
  6. Skal bytte coil i morgen, håper problemet blir borte.
  7. Hva tenker folket? Skal Kuga sendes til tectylering preventivt, eller er det bare å lene seg tilbake og tro at salt ikke biter på denne bilen?
  8. Oscar

    Dieselvarmer

    Har hatt tre Mondeoer med dieselvarmere og nå en Kuga. Det eneste problemet jeg har hatt var at et lager i vifta på en 2005 Mondeo røyk. Alt virket, men det bråkte utav bare hel..te. Det ble byttet på garanti. Siste mondeo var 2007, alt helt OK, men fikk oppdatert programvare som reduserte strømforbruket på varmeren når jeg brukte programering av tiden. På 2010 Kugaen har jeg ikke merket at noe ikke har virket som det skal med varmeren.
  9. Oscar

    Parikkelfilter

    Da sier Kverneland at delene står til restnotering i Tyskland. Når jeg spurte om det var selve partikkelfilteret fikk jeg vite at det ikke var det. Jeg skulle kjøre videre uten å bekymre meg, frem til delene er på plass. Da skulle jeg få telefon og avtale ny time. Regner med ca 130 mil i løpet av julehelgen, blir spennende og se......
  10. Oscar

    Parikkelfilter

    Skal levere bilen på verkstedet 20/12. Da skal jeg sjekke hva som er det egentlige problemet. Har ikke merket noe på bilen ved kjøring, så jeg holder en knapp på forklaringene om følerproblematikk er den egentlige grunnen. Feil ved filteret er vel en "lettvint" forklaring, så slutter kunden å mase for mye. Rapport kommer. PS.....tror ikke kjøremønsteret mitt tetter filteret......
  11. Oscar

    Parikkelfilter

    Jeg har kjørt min Kuga 6800 km. Da begynte lampen for "motor" å lyse. Dro til Kverneland Bil Drammen, der fikk jeg vite at det er parikkelfilteret som var feilen. To ukers leveringstid må påregnes. Er partikkelfilteret en svakhet? Noen andre som har opplevd det samme? Kverneland opplyste at det også var to andre Kugaer som ventet på nytt filter.
  12. Oscar

    Chip til Kuga

    Hva med DTK eller KCR. Løse bokser til å koble inn på commonrailen og som skal gi ca 170 hk. Noen erfaringer her?
×
×
  • Create New...