Jump to content

PMG

Gjest
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Østfold
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male

PMG's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. En Tid tilbake ble det jo kaldt bilbyen
  2. Ikke uvanlig på Dohc`en dette, spessielt nå som det er så varmt og hvis dette skjer ved tomgang eller køkjøring. Termostaten skal ikke åpne før 90 grader... helt sprøtt. Mener termostaten fra 1,8 mondeo passer, hvis jeg ikke husker feil. da åpner den på 85. Bare ta ut termostaten og hiv den i en kjele og kok opp vann. med thermometer ser du når termostaten åpner og om den er defekt eller ikke.
  3. Hva syns dere om å gjøre dette med en escort cosworth? lagt ned mye tid på denne men må si jeg syns ikke dette var noe rigtig vei å gå... http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=21775852
  4. Må vel ikke betale for effektøkning av disse gamle fordene vel?
  5. Jeg annbefaler Per - Joar her på forumet! Meget generøs kar, rask levering, deler godt pakket uten skade. absolutt +++! PS: Burde ikke denne tråden legges som sticky på kjøp og salg? Greit å ha den tilgjengelig der.
  6. PMG

    Steg 2-trim?

    de gule dysene leverer 254 cc/Min ved 2,5 bars trykk iflg denne siden: Cosworth dyser kanskje ikke helt relevant men kom over denne siden en stund siden hvor det står mye nyttig også: Se her.
  7. PMG

    Steg 2-trim?

    Min erfaring er Steg 1: 270 chip, org int.cooler, org dyse, org map. org eksos. steg 2: 290 chip, org int.cooler, org dyse, org map, 3" mongoose steg 3: 330 chip, rs 500 cooler, 3 bar map, grønn dyse, 3" mongoose
  8. Enig definitivt ikke vært mer en 15 max, var jo en strøken en som gikk for mindre en stund siden.
  9. PMG

    Carspotting

    Har sett det står en parkert ved ICA i ski på ved "grise rompa / møllerbakken" Noen her? Ellers så jeg en sedan på bukk i går på verksted mellom flateby og rælingen i går kveld. Ellers kjørte sedanen med V8 2 biler bak meg i går ettermiddag også. E6 v avkjøringen til siggerud / langhus.
  10. Det er ikke noe kamera på lasermålinger. står bare tidspunkt, avstand og hastighet + det står som oftest 1 kar ved måleren. Godt tips og ikke samtykke før du har roet ned og sett på bevisene! Man blir jo fort litt satt ut når slikt skjer. hvertfall hvis det er første gang. spørsmålet er jo om du faktisk kjørte i 140 eller ikke? derom de faktisk har tid til å få saken opp i retten så er det litt kjedelig hvis du faktisk kjørte for fort. mitt tips: Er du sikker på din hastighet / kjøring. politiet er usaklige. Ikke godta noe som helst.
  11. spiller ingen rolle om bilen er 19 år eller 100 år. sier man at den er strøken så skal den være strøken!!!
  12. Meget dumt at slike ting skjer og at folk som kjører gris skaper farlige situasjoner. Er ikke rart folk får fordomer om oss med trimmede biler og straffene er så harde når vi gang på gang har folk som driter seg ut på veiene. Ser ikke helt poenget med å gi bånn gas ut av det krysset bare for å stå på bremsene igjen rett etter. Håper det går bra med de uskyldige i ulykken. (forøvrig så mener jeg det ikke er noe poeng i å bli stresset og irritert over kommentarer fra politi og vegvesen. Ta heller og le av dem for å skrive slike kommentarer )
  13. PMG

    Stempel

    Det var snilt! Hvor holder du til?
  14. Har du stempel merket 1 til DOHC sierra?
×
×
  • Create New...