Jump to content

stig.

Gjest
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

About stig.

 • Rank
  Bil

Medlemsinfo

 • Bosted
  akershus
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 1. e28 og e34 535 og oppover har 210 diff, å alle tåler like mye innmat messig, men foskjellige hus på e28 og e34 , e23 og e32 735 og oppover har også 210 diff med da også forskjellig hus. men om du ikke skal ha veldig mye klem, så tåler en 188 diff fra bmw også ganske mye.
 2. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=97506851
 3. Nei, helt org , har ikke vert av bilen mer en 3-4 dager :-P
 4. har en 530d 5trinns kasse, nylig demontert, er med spakstell og utløser arm, slave cyl og travers, å en hardy kobling ( denne så noe slitt ut) selges for 5000 ink spakstell og alt, kan ordne med frakt rundt hele landet for de som ønsker det for en billig penge. eller så befinner kassen seg på/ved Jessheim i Akershus. å ønsker du bilder er det ikke noe problem, bare send meg en pm med tlf så ordner jeg det :-)
 5. https://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=92171832 Solgt
 6. har et innsug til to dobble liggende, (ikke no hjemmelagd ræl, ser ok ut ) det er forøvrig til liggende forgassere. setter pris til 600kr + frakt , kan sende over hele landet. ( er muligens interisert i et innsug til to stående dobble) eller så befinner innsuget seg i akershus like ved jessheim. å for de som lurr på bilder så er det bare å sende meg en pm med tlf nr på så skal jeg få ordnet det.
 7. Bmw 5trinns 530d manuell girkasse selges, ingen lyder osv ved demontering (km stand ca 220000) Følger med clutch arm og girsjalter stag. setter pris til 4500. Bilder osv kan de som ønsker såklart få, bare send ditt tlf nr på pm :-) Holder til ved Jessheim i Akershus, kan ordne med frakt over hele landet.
 8. http://www.burtonpower.com/catalogsearch/result/?q=rubber+joint jeg får ikke opp bildet ditt, men noe av dette som passer ?
 9. at trinn 1-2 er død er jo et super klassisk syptom på def formotstand, da pleier de kun å funke på "flatt jern"
×
×
 • Create New...